Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον HIV: «Θέλουν να κάνουμε σεξ, να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα»

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον HIV: «Θέλουν να κάνουμε σεξ, να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα»
NDP PHOTO

Αποκαλυπτική ήταν η πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, κατά την οποία δήλωσε ότι είναι θετικός στον HIV

Το σοκαριστικό είναι ότι κατά τα λεγόμενα του Τάσου Ξιαρχό, υπάρχουν άνθρωποι που του ζητούν να κάνουν σεξ για να βγουν θετικοί και εκείνοι στον HIV και να παίρνουν το κρατικό επίδομα.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο Δάφνη Καραβοκύρη για το podcast της,ο Τάσος Ξιαρχό είπε μεταξύ άλλων:

«Πριν από δύο χρόνια τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα κι είπα “έχω AIDS”. Είχε πολλά αγκάθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί». 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δαφνη Καραβοκυρη (@korikaravokiri)

«Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή. Και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή. Με κατέστρεψε αυτό. Σε αυτό τον χώρο των gay και του Grindr αν ο άλλος δε θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του. Οπότε δεν μπορώ σε κάθε άνθρωπο να τον ενημερώνω για αυτό που έχει ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα».

Media Τελευταίες ειδήσεις