Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο… τέλειος άνδρας αναστατώνει «Το σόι σου»

Ο… τέλειος άνδρας αναστατώνει «Το σόι σου»

Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι το «Σόι» αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές. Η σειρά του ALPHA που βγήκε φέτος στον αέρα δικαίωσε τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας για την επιλογή τους με αποτέλεσμα να δώσουν το «πράσινο» φως και για… next year!

Έτσι «Το σόι σου» θα συνεχίσει να κρατά και την επόμενη σεζόν συντροφιά στους τηλεθεατές που αποδεικνύουν ότι στηρίζουν τις καλές ελληνικές σειρές.

Εκτός από τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τα μέλη των δύο οικογενειών ο Αποστόλης Τσαούσογλου, ο Νίκος Μήτσας, η Δήμητρα Τσόλκα και ο Αντώνης Ανδρής, που υπογράφουν το σενάριο της σειράς «μπλέκουν» στις ιστορίες τους και άλλους ήρωες που αναστατώνουν το «Σόι σου». Όπως θα γίνει και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια με την εμφάνιση του… τέλειου άντρα. Ο ήρωας αυτός, ο Δημήτρης, θα μπει στη ζωή της Μπέλας (Βίβιαν Κοντομάρη) που όμως… δεν θα τον θυμάται! Ξυπνώντας ένα πρωί, η μικρή κόρη της οικογένειας Χαμπέα θα ανακαλύψει ότι στο δωμάτιό της βρίσκεται ένα ζευγάρι αντρικά παπούτσια, ενώ αυτή… είναι γυμνή!

 
Η έκπληξή της μεγαλώνει όταν δει ότι στο σπίτι της κυκλοφορεί ένας άντρας που φορά μπουρνούζι και ότι της έχει ετοιμάσει καφέ αποκαλώντας την «μωρό μου»! Αν και η Μπέλα είναι ενθουσιασμένη πανικοβάλλεται στην ιδέα ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να έρθουν στο σπίτι οι γονείς της, ο Βαγγέλης (Γιώργος Γιαννόπουλος) και η Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου), αλλά χαίρεται που οι αδελφές της, η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και η Όλγα (Σοφία Πανάγου), λένε ότι ο Δημήτρης είναι «ο τέλειος άνδρας»! Ίσως όμως τα πράγματα να μην είναι έτσι…! Τον «τέλειο άνδρα» ενσαρκώνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης που όπως φαίνεται θα αναστατώσει… τέλεια το «Σόι σου»!
 

 
Ο γνωστός ηθοποιός δέχθηκε με χαρά να ερμηνεύσει το ρόλο και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες. Ο «Τέλειος άνδρας», όπως είναι και ο τίτλος του συγκεκριμένου επεισοδίου της σειράς θα προβληθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και είναι σίγουρο ότι για ακόμα μία φορά οι τηλεθεατές θα περάσουν καλά κι ο ALPHA θα εισπράξει υψηλές τηλεθεάσεις…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε