Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος τρόλαρε τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: Με έφτυσες, ούτε συγχαρητήρια ούτε τίποτα

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος τρόλαρε τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: Με έφτυσες, ούτε συγχαρητήρια ούτε τίποτα

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκε σήμερα (08.02.2024) καλεσμένος στο Στούντιο 4 μαζί με την κόρη του, Μαριλού. Και ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να… πειράξει τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για μια παλιά τους συνάντηση.

«Εμείς έχουμε ξαναβρεθεί και θα σου πω που, γιατί έχω μια μνήμη απίστευτη. Δεν θυμάσαι τίποτα εσύ» είπε αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος, με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να μην… περιμένει αυτό που «ερχόταν».

«Είχαμε βρεθεί στην πλατεία της Λάρισας, πριν από 20 περίπου χρόνια, στην πρεμιέρα των Βακχών που έκανα τον Αγγελιοφόρο και φάγαμε το μεσημέρι μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη», συνέχισε ο ηθοποιός.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θοδωρής Κατσαφάφος: Εμένα τότε με έφτυσες! Ούτε συγχαρητήρια μου είπες ούτε τίποτα!

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Αλήθεια; Τέτοιο γαϊδούρι;

Θοδωρής Κατσαδάδος: Ναι! Το θυμάμαι γι’ αυτό τον λόγο. “Για κοίτα το γαϊδούρι, τόση ώρα κάθεται και μιλάει με τους άλλους”.

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Θα ντρεπόμουν.

Θοδωρής Κατσαφάδος: Μπα, όχι. Με σνομπάρισες.

«Όχι καλέ, σταμάτα! Ντρέπομαι! Εδώ είχα πάει μια φορά σε μια παράσταση και ντρεπόμουν να πω στην Τάνια Τρύπη συγχαρητήρια.

  

Ντρέπομαι, ντρέπομαι να πω μέχρι και συγχαρητήρια» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να ξεσπάσει τόσο ο Θοδωρής Κατσαφάδος όσο και η κόρη του, Μαριλού σε γέλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις