Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Βαγγέλης Περρής μιλάει για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Ο Βαγγέλης Περρής μιλάει για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής στην παρουσίαση προγράμματος του OPEN.

Με διπλό ρόλο, σε ΑΝΤ1 και OPEN, θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Περρής την φετινή τηλεοπτική σεζόν όπως ο ίδιος εξήγησε στην κάμερα  της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Για μένα το OPEN δεν είναι νέα τηλεοπτική στέγη, είναι εξοχικό! Δηλαδή εγώ παραμένω στον ΑΝΤ1, συνεχίζω να συνεργάζομαι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ταυτόχρονα είχα μια ιδέα που την έδωσα, άρεσε και είμαι ένα εργαλείο της»» τόνισε, αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής.

«Στο Πρωινό είχαμε πει από πέρυσι ότι ήταν δύο χρόνια τα οποία πέρασαν πάρα πολύ ωραία, δημιουργικά, ευχάριστα και είχε το ενδιαφέρον των προσωπικών σχέσεων που τελείωσε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βαγγέλης Περρής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

«Εκ των πραγμάτων ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Δηλαδή δεν φαντάζομαι ότι κανείς με ευκολία αφήνει μια σιγουριά για να μπει σε μια περιπέτεια.

Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να προβλέψει παρόλο που ήδη έχουν εμφανιστεί πολλές Κασσάνδρες που προβλέπουν καταστροφές, εξαφανίσεις και αλλαγές…

Θα δείξει, όπως μάθαμε από πέρσι, γιατί αλλιώς ξεκινούν τα πράγματα και αλλιώς καταλήγουν. Είμαι σίγουρος ότι οι τίτλοι των εκπομπών δεν λένε τίποτα. Υπάρχουν ευφυέστατοι τίτλοι που οι εκπομπές εξαφανίστηκαν και πολύ συνηθισμένοι που έκαναν επιτυχία».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις