Πέμπτη, 29 Φεβ.
15oC Αθήνα

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θυμάται την αμηχανία στους πρωτοχρονιάτικους «Απαράδεκτους» με Παπακωνσταντίνου και Αρβανιτάκη

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θυμάται την αμηχανία στους πρωτοχρονιάτικους «Απαράδεκτους» με Παπακωνσταντίνου και Αρβανιτάκη

Μέλος της παρέας των… Απαράδεκτων, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θυμήθηκε το επικό πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, με καλεσμένους την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. 

«Έχω γίνει γραφικός μέσα από αυτή τη σειρά. Το να μιλάς για αυτό το πράγμα 30 χρόνια μετά είναι κάπως», είπε για τους Απαράδεκτους ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, όταν την Τρίτη (09.01.2024) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”. 

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι είδε πριν από μερικές μέρες το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, το οποίο όταν είχε προβληθεί «είχε γίνει μεγάλος χαμός τότε».

«Ξαφνιάζομαι με τον εαυτό μου. Κάνω την αυτοκριτική μου, γέλαγα με μένα και με τα λάθη μου», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Είχαμε καλεσμένους την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ήταν λίγο αμήχανες οι στιγμές που συμμετείχαν, το να ενταχθούν στο σκετς με ένα τραγούδι τους. Παρόλα αυτά γκέλαρε το πράγμα». 

 

Για τη γενικότερη πορεία του στην υποκριτική, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά: «Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να φαίνεσαι οικείος στο κοινό, δεν ξέρω αν είναι ταλέντο.

Βγαίνει ως φυσική διεργασία από μέσα μου, το έχω δουλέψει πολύ. Έχω ευεργετηθεί και από κάποιες επιλογές ρόλων ως προς αυτό.

 

Ήμουν τυχερός, παρόλο που δεν ήμουν πιεστικά φανατικός στη δουλειά. Ό,τι έχω κάνει ωστόσο είχε έναν χαρακτήρα».

Media Τελευταίες ειδήσεις