Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Βιν Ντίζελ επιστρέφει με το «Riddick: Furya» – «Η λεγεώνα των θαυμαστών μας απαιτούν δράση»

Ο Βιν Ντίζελ επιστρέφει με το «Riddick: Furya» – «Η λεγεώνα των θαυμαστών μας απαιτούν δράση»
Reuters

Ο Βιν Ντίζελ (Vin Diesel) θα γυρίσει ως Riddick για την τέταρτη ταινία του franchise, που θα έχει τον τίτλο «Riddick: Furya». Εκτός από πρωταγωνιστής, ο διάσημος ηθοποιός θα είναι και παραγωγός.

Στην επερχόμενη ταινία ο Riddick Βιν Ντίζελ (Vin Diesel) επιστρέφει στη γενέτειρά του, ένα μέρος που σχεδόν δεν θυμάται και το οποίο φοβάται ότι έχει καταστραφεί από τους Necromongers. Αλλά εκεί θα βρει και άλλους Furyans που παλεύουν για την ύπαρξή τους ενάντια σε έναν νέο εχθρό. Και μερικοί από αυτούς τους Furyans είναι περισσότερο σαν τον Riddick από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί.

Σύμφωνα με το Deadline, τη σκηνοθεσία και το σενάριο θα αναλάβει και πάλι ο Ντέιβιντ Τουόι. Ο Βιν Ντίζελ, εκτός από πρωταγωνιστής, θα είναι και παραγωγός, μέσω της εταιρείας του One Race, μαζί με τη Σαμάνθα Βίνσεντ.

«Η λεγεώνα των θαυμαστών μας την απαιτούν εδώ και καιρό και τώρα είμαστε επιτέλους έτοιμοι να τιμήσουμε το κάλεσμά τους για δράση με το Riddick: Furya», είπε ο Τουόι σε δήλωσή του.

«Η συνεργασία μου με τον Βιν και την One Race έχει διαρκέσει εδώ και 20 επικερδή χρόνια, καθώς μαζί έχουμε δημιουργήσει τρεις ταινίες, δύο βιντεοπαιχνίδια, μια anime παραγωγή και κόμικς για το ίντερνετ. Σ’ αυτό το νέο γεγονός της μεγάλης οθόνης θα δείξουμε την επιστροφή του Riddick στην πατρίδα του, όπου θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε τη γένεσή του», κατέληξε ο Τουτόι.

Media Τελευταίες ειδήσεις