Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι ο Napoleon – Συγκλονιστικό το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι ο Napoleon – Συγκλονιστικό το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Napoleon», του ιστορικού δράματος του Ρίντλεϊ Σκοτ για τον Γάλλο αυτοκράτορα, ο οποίος κατέκτησε το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης στις αρχές του 19ου αιώνα.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ και ο Χοακίν Φοίνιξ συνεργάζονται για δεύτερη φορά, καθώς πριν το «Napoleon» είχαν συνεργαστεί και στον «Μονομάχο».

Το σενάριο της ταινίας για τον Γάλλο αυτοκράτορα είναι του Ντέιβιντ Σκάρπα (David Scarpa) και αφηγείται την ασταθή σχέση του Ναπολέοντα με τη σύζυγό του, Ιωσηφίνα, την οποία υποδύεται η Βανέσα Κέρμπι (Vanessa Kirby).

Η πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μοναδική του αληθινή αγάπη, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Πρωταγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Τζόντι Κόμερ (Jodie Comer), Ταχάρ Ραχίμ (Tahar Rahim), Μπεν Μάιλς (Ben Miles) και Λουντιβίν Σανιέ (Ludivine Sagnier).

Η παραγωγή είναι των Apple Studios και της Scott Free Productions μαζί με τους Kevin Walsh, Mark Huffam και Joaquin Phoenix.

Το ιστορικό έπος θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 22 Νοεμβρίου 2023, ενώ αργότερα, θα «ανέβει» στο Apple TV+, αλλά σε άγνωστη ημερομηνία μέχρι στιγμής.

Media Τελευταίες ειδήσεις