Τετάρτη, 29 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε μονόπετρο στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε μονόπετρο στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποχώρησε πριν από μερικές μέρες από το Survivor και σήμερα (14.05.2024), όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time στον ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε με ένα μονόπετρο στο χέρι και δεν έκρυψε πόσο της έλλειψε ο Χρήστος Δάντης.

Όταν η Φαίη Σκορδά παρατήρησε το μονόπετρο στο χέρι της, δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει. Και η πρώην παίκτρια του Survivor δεν διέψευσε την πρόταση γάμου αλλά ούτε και την επιβεβαίωσε.

«Δεν έχουμε πει κάτι. Είχαμε πάει στην περιοδεία του στην Αμερική, στη Βοστόνη ανεβήκαμε με το ελικόπτερο και είδαμε όλη τη Βοστόνη και μου το έδωσε εκεί.

Δεν θα πω αν έγινε πρόταση γάμου. Μου είχε λείψει πάρα πολύ», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

Το unfollow στον Άρη Σοϊλέδη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε και για τη φετινή της εμπειρία στο Survivor, τον τραυματισμό της, τις στιγμές που λύγισε όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, τον… Τάκη Καραγκούνια που παρακαλούσε να ξαναπάει στο παιχνίδι αλλά και την απόφασή της να σταματήσει να «ακολουθεί» στα social media τον Άρη Σοϊλέδη.

«Έσπασε η κεφαλή της κερκίδας, το σημείο που κουνάει το χέρι. Έγινε στη βάρκα, εκτός αγωνιστικού χώρου και όσο περνούσε η ώρα δεν μπορούσα να το κουνήσω καθόλου.

Η αλήθεια είναι ότι στη μονομαχία δεν πήγα για να παραμείνω. Με το που είδα τα μηνύματα των δικών μου ανθρώπων και συγκεκριμένα της γιαγιάς μου… λύγισα», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στο Survivor, σημείωσε, «μπήκα για να κερδίσω και στην αρχή πήγαινα πάρα πολύ δυνατά αγωνιστικά. Κατάλαβα ότι έβγαινα πολύ κακή στον κόσμο και είπα πολλές φορές στην παραγωγή ότι θέλω να αποχωρήσω».

«Τι να πω τώρα για αυτούς τους ανθρώπους; Θα ήθελαν πολύ να είναι στη θέση μου και στο παιχνίδι, σίγουρα όχι στη θέση μου ως τραυματισμένοι. Η παραγωγή μας πήρε τηλέφωνο για να ξαναπάμε. Απ’ ό,τι έχω μάθει αρκετοί παίκτες πήραν και παρακαλούσαν για να ξαναμπούν, ένας από αυτούς ήταν και ο Τάκης Καραγκούνιας», είπε όταν ρωτήθηκε για σχόλια που έγιναν σε βάρος της.

«Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ ό,τι μου μετέφερε και ο σύντροφός μου, είχε πει μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ότι δεν μας άξιζε να ξαναπάμε στο Survivor. Τους στοιχίζει που δεν ξαναμπήκαν εκείνοι στο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ακόμα καρφιτσωμένη μία φωτογραφία του από το Survivor στο Instagram, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου δεν προχωράει, ότι θέλεις να μένεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού», είπε για τον πρώην συμπαίκτη της.

«Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που μίλησα όταν βγήκα. Είδα τα πάντα και γι’ αυτό έκανα unfollow τον Άρη. Δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι, εκείνη μιλούσε για τον Άρη συνέχεια μέσα στο Survivor.

 

Κατάλαβα και έμαθα πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει», κατέληξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Media Τελευταίες ειδήσεις