Ο Χρήστος Λούλης για το σποτ του κορονοϊού: “Οι συνάδελφοί μου με κατηγορούσαν ως προδότη»

“Έτσι είμαστε οι ηθοποιοί, είμαστε τα πιο υπέροχα και τα πιο χαμερπή πλάσματα ταυτόχρονα», λέει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για το σποτ της πρώτης καραντίνας, στο οποίο είχε πάρει μέρος και το οποίο είχε χαρακτηριστεί σεξιστικό. Ο γνωστός ηθοποιός λέει.

«Δεν θα το ξαναέκανα, όχι επειδή μετάνιωσα που το έκανα, αλλά νομίζω πως αν έπαιρνα μέρος σε ένα σποτ τώρα, νομίζω θα αδικούσα το σποτ. Νομίζω πως αν ξαναέβγαινα να κάνω σποτ θα σχολίαζαν πιο πολύ αυτό που συνέβη πριν παρά το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε τώρα. Νομίζω πως όταν παθαίνει τέτοιο κάζο όπως αυτό που έπαθα εγώ, δεν θα είχα να προσφέρω τώρα κάτι».

«Οι πιο πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε σεξισμός στο σποτάκι αλλά ακόμα και αυτοί που δεν το κατάλαβαν έχουν τους δικούς τους λόγους που δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με το δικό τους το μυαλό.

Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ήμουν για άλλη μια φορά αντικείμενο μίας μεγάλης ανθρωποφαγίας. Οι ίδιοι μου οι συνάδελφοι με κατηγορούσαν ως προδότη. Αλλά έτσι είμαστε οι ηθοποιοί, είμαστε τα πιο υπέροχα και τα πιο χαμερπή πλάσματα ταυτόχρονα», κατέληξε ο Χρήστος Λούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – “Έχω δουλέψει σκληρά για να συγχωρέσω τον πατέρα μου”

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – “Έχω δουλέψει σκληρά για να συγχωρέσω τον πατέρα μου”

Στο Πάμε Δανάη συνδέθηκε μέσω skype η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που βιώνει ο πατέρας της αλλά αποκάλυψε και τις δύσκολες ... Διαβάστε περισσότερα