Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Χρήστος Λούλης προκάλεσε χαμό με την ατάκα του στο Πρωινό: «Όταν κάποιος σε πηδ…»

Ο Χρήστος Λούλης προκάλεσε χαμό με την ατάκα του στο Πρωινό: «Όταν κάποιος σε πηδ…»

Πώς αντέδρασαν με την ατάκα που πέταξε ο Χρήστος Λούλης;

Ο Χρήστος Λούλης ήταν σήμερα καλεσμένος στο Πρωινό και απάντησε και για το ελληνικό #metoo, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως με τους καταγγελλόμενους δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις.

«Το #metoo ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε πάλι την ουσία του πράγματος και να μην καταλήξει να είναι προσωποποιημένο πάνω σε πέντε ανθρώπους, πέντε θύτες και 15 θύματα, τους οποίους τους ξέρουμε, είναι διάσημοι, τους θαυμάζουμε ή όχι, είναι εκεί πάνω και μείνει όλο γύρω από το πρόσωπό τους και δεν δούμε λιγάκι το γύρω γύρω, ένα συνολικό πολιτιστικό θέμα.

Θέμα παιδείας και καλλιέργειας και ηθικής τάξης.

Ταυτόχρονα με την καταγγελία πρέπει να υπάρχει εγρήγορση σε όλους, από τους πάνω μέχρι τους πιο κάτω», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Ο Χρήστος Λούλης πρόσθεσε επίσης: «Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτούς που λένε “γιατί τώρα;”. Ο καθένας βγαίνει και μιλάει όταν μπορεί, τώρα μπόρεσε και τώρα μίλησε.

Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι τέτοιο για να ξέρω πώς νιώθει ένας άνθρωπος που έχει κακοποιηθεί, που έχει βιαστεί. Δεν μπορώ να πω πότε θα μιλήσει κάποιος. Με αυτούς που έχουν καταγγελθεί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη σχέση».

Στη συνέχεια, βέβαια, ο Χρήστος Λούλης ξεστόμισε κατά λάθος κι ένα “γαλλικό”, αφήνοντας άναυδη τη Φαίη Σκορδά: «Την ώρα που κάποιος σε πηδ…, συγγνώμη, σε πατάει κάτω ήθελα να πω. Συγγνώμη παιδιά!».

Media Τελευταίες ειδήσεις