Δευτέρα, 20 Μαΐ
21oC Αθήνα

Οι «Αόρατοι» έρχονται στην COSMOTE TV – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμικής σειράς

Οι «Αόρατοι» έρχονται στην COSMOTE TV – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμικής σειράς

Η νέα σειρά μυθοπλασίας θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα το 2022 αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Πρωταγωνιστούν οι Μάκης Παπαδημητρίου, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Βασιλική Τρουφάκου και Γιώργος Χρανιώτης.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πρώτης κωμικής σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV, με τίτλο «ΑΟΡΑΤΟΙ», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2022, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Τη νέα σειρά 8 επεισοδίων υπογράφει σκηνοθετικά ο Χάρης Μαζαράκης, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Θωμά Νικολαϊδη.

Έχοντας ήδη προχωρήσει σε πρωτότυπες παραγωγές που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, η COSMOTE TV συνεχίζει να επενδύει στην παραγωγή σειρών μυθοπλασίας, υψηλών προδιαγραφών.

Η υπόθεση

Μία ετερόκλητη πενταμελής παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας, ιδρύει μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι για εξωσυζυγικές περιπέτειες. Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι 5 συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Ποιος είναι ο ένοχος;

«Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης). Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «streetperformer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά).

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Σόφι Ζανίνου και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Media Τελευταίες ειδήσεις