Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι celebrities μας ξεναγούν “Στη γειτονιά μας”

Πηγή:Eurokinissi
Πηγή:Eurokinissi

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της σεζόν αλλά αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα καινούργια εκπομπή με σκοπό να γνωρίσουμε τις γειτονιές της Αθήνας και μάλιστα με ξεναγούς τους celebrities -και όχι μόνο- κατοίκους τους.

Μετά την επιτυχία της εκπομπής “60′ Ελλάδα” με τον Νίκο Μάνεση να μας ταξιδεύει σε περιοχές της Ελλάδας και της εκπομπής «World Party», με τους Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη που μας ξεναγούν σε διάφορες «γειτονιές» του κόσμου, ο ALPHA αποφάσισε ότι αξίζει να γνωρίσουμε και τις όμορφες γειτονιές της Αττικής.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου σύντομα ο ALPHA θα ξεκινήσει να προβάλλει μία καινούργια εκπομπή με τίτλο «Στη γειτονιά μας» και στην οποία θα παρουσιάζονται γειτονιές της Αθήνας. Σκοπός του σταθμού της Κάντζας είναι να γνωρίσουμε την Αθήνα, τις γειτονιές, τους κατοίκους της, τις συνήθειες και την καθημερινότητά τους. Κάθε γειτονιά έχει τα δικά της «μυστικά» και η καινούργια εκπομπή σκοπεύει να μας αποκαλύψει πολλά από αυτά μέσα από τους ίδιους τους κατοίκους της. Την παρουσίαση της εκπομπής ανέλαβε ο Δημήτρης Μάρκος και μαζί του θα είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη που σε ρόλους… εξερευνητών κινούνται στην κάθε γειτονιά… ξετρυπώνοντας τις ομορφιές της. Συνοδοιπόροι τους σε αυτές τις «εξερευνήσεις» θα είναι και celebrities που μένουν στη γειτονιά και που μιλάνε για όσα βιώνουν καθημερινά.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η εκπομπή με αρχισυντάκτρια την Ελευθερία Κεφαλά και τον Δημήτρη Μάρκο και Φωτεινή Πετρογιάννη στην παρουσίαση, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 31 Μαΐου και κάθε Κυριακή στις 2 το μεσημέρι ο ALPHA θα μας ξεναγεί «Στη γειτονιά μας» μέσα από μοντέρνα ντοκιμαντερίστικη αισθητική με σκοπό να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τις γειτονιές της Αττικής. Πάντως, αξίζει να επισημάνω ότι είναι ευχάριστο όταν εν μέσω οικονομικής κρίσης τηλεοπτικοί σταθμοί αποφασίζουν να βγάζουν στον αέρα καινούργιες εκπομπές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε