Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι ειδήσεις του «κομμένου» ALPHA στην κορυφή

Οι ειδήσεις του «κομμένου» ALPHA στην κορυφή

Αν και συμμετείχε στο διαγωνισμό της –αντισυνταγματικής- αδειοδότησης τελικά ο ALPHA δεν είχε καταφέρει να πάρει άδεια και οι εργαζόμενοί του -όπως και στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν ήταν ανάμεσα στους υπερθεματιστές- φοβόντουσαν το «μαύρο». Τελικά το ραβασάκι της Nielsen αποζημίωσε τους κόπους τους για το δελτίο ειδήσεών τους που μπορεί να… μαύρισε ορισμένους με τις ειδήσεις που έβγαλε, αλλά βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία τηλεθέασης και όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου «στην κορυφή της τηλεθέασης παρέμεινε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha τόσο τον Οκτώβριο, όσο και το δίμηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2016, όλη την περίοδο δηλαδή των καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων. 

Τον μήνα Οκτώβριο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha τερμάτισε στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον άμεσο ανταγωνισμό ενώ προηγήθηκε και των δελτίων ειδήσεων όλων των καναλιών, ανεξαρτήτου ώρας μετάδοσης.

Συγκεκριμένα στο σύνολο κοινού: Alpha 19,7%, Star 19,1%, ΑΝΤ1 13,8%, ΣΚΑΪ 12,0% και ΕΡΤ1 4,6%. Στο δυναμικό κοινό 15-44: Alpha 17,3%, Star 14,4%, ΑΝΤ1 10,3%, ΣΚΑΪ 7,5 % και ΕΡΤ1 2,7%.

Αλλά και το δίμηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2016, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν πρώτο στο σύνολο κοινού με 20,1% καθώς και στο δυναμικό κοινό 15-44 με 16,8%».

Όπως είναι λοιπόν λογικό στο κανάλι της Κάντζας έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι με την πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους και να συνεχίζουν στην ίδια «γραμμή», έστω κι αν αυτό… μαυρίζει αρκετούς…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε