Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι Έλληνες από κάθε μεριά του κόσμου!

Οι Έλληνες από κάθε μεριά του κόσμου!

Έχουν φύγει από τη χώρα μας αλλά συνεχίζουν να κουβαλούν την Ελλάδα μέσα τους, να την αγαπούν και να την τιμούν. Αυτοί οι έλληνες που ζουν μακριά βρίσκουν φωνή μέσα από τη συχνότητα του «ACTION FM 104.6» και την εκπομπή «Ένας κόσμος Ελλάδα» που κάνει πρεμιέρα στα ερτζιανά αυτή την Παρασκευή 6 Μαΐου.

Στο στούντιο οικοδέσποινα της εκπομπής που θα «υποδέχεται» τους Έλληνες από κάθε μεριά της γης η Λίτσα Πισκερά.

Η επί σειρά ετών υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΡΤ γνώρισε μέσα από την εργασία της στην κρατική τηλεόραση εκατοντάδες απόδημους έλληνες, αλλά και το σπουδαίο έργο που κάνουν στις μακρινές …Ελλάδες! Έτσι τώρα, μέσα από το καινούργιο επαγγελματικό βήμα της στο ραδιοφωνικό σταθμό σκοπεύει να παρουσιάσει στους ακροατές ό,τι γίνεται σε κάθε γωνιά του κόσμου από τις ελληνικές Κοινότητες και τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, παρουσιάζοντας τους δημιουργικούς, πολυμήχανους και πολύτροπους σύγχρονους Οδυσσείς. Στόχος της εκπομπής είναι η αμφίδρομη επικοινωνία με τον απανταχού Ελληνισμό, η προβολή, με κριτική ματιά, ό,τι καλού και δημιουργικού γίνεται εντός, παράλληλα με την προβολή ό,τι ευφάνταστου, καλού και θετικού για τη χώρα μας γίνεται από τους συμπατριώτες μας εκτός.

Από την Παρασκευή 6 Μαΐου λοιπόν και κάθε Παρασκευή, στις 15.00, «Ένας κόσμος Ελλάδα»  ανοίγει στα ερτζιανά με τη Λίτσα Πισκερά να μας μεταφέρει μέσα από τη συχνότητα του «ACTION FM 104.6» στα θαυμαστά έργα των ελλήνων σε κάθε μεριά της γης…! Στην πρώτη εκπομπή μάλιστα θα γίνει αφιέρωμα στην «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνοφωνίας και Ελληνικού Πολιτισμού» που γιορτάζεται την 20η Μαΐου και καλεσμένοι της Λίτσας Πισκερά θα είναι ο υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο πανεπιστημιακός και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ιταλίας  Γιάννης Κορίνθιος και ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής η δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Διαπολιτιστικού Συλλόγου Μακεδόνια Βιέννης, Αλεξάνδρα Καρακοπούλου- Zisser , θα αναφερθεί στις δράσεις και τους σχεδιασμούς της ελληνικής ομογένειας στην Αυστριακή πρωτεύουσα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε