Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι καινούργιες σειρές του ALPHA… στην αναμονή!

Οι καινούργιες σειρές του ALPHA… στην αναμονή!

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τις καινούργιες σειρές που ετοιμάζει ο ALPHA, ενώ μάλιστα πολλά δημοσιεύματα θέλουν να έχουν ήδη κλείσει και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν σε αυτές.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική καθώς τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο και δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Το ευχάριστο είναι ότι μετά την επιτυχία της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να ποντάρουν στον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας και έτσι δόθηκε το πράσινο φως και για τη σειρά «Το σόι σου» που επίσης σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις δικαιώνοντας τα στελέχη του σταθμού για την επιλογή τους, αλλά και τη «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου που πολύ καλά έκαναν και αποφάσισαν να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ωστόσο, υπήρξε μία ακόμα σειρά που είχε ανακοινώσει ο ALPHA με τίτλο «Ο Νώντας και το πουλί του» με πρωταγωνιστή τον Θανάση Τσαλταμπάση, αλλά η οποία τελικά δεν πήρε την έγκριση για να βγει στον αέρα αφού τα στελέχη του σταθμού έκριναν ότι δεν θα κέρδιζε τους τηλεθεατές. Στοχεύοντας λοιπόν στην επιτυχία θέλουν να είναι σίγουροι πως εκτός από «μία καλή ιδέα» θα υπάρξει και το ανάλογο τηλεοπτικό αποτέλεσμα.

Προς το παρόν λοιπόν υπάρχουν δύο «καλές ιδέες», μία που είναι για ένα gay ζευγάρι, ιδέα που έρχεται από το εξωτερικό και στην οποία συζητάνε να πρωταγωνιστήσουν ο Γιάννης Μπέζος με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έγινε και συνάντηση των δύο ηθοποιών με στελέχη του ALPHA για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες προκειμένου να δουν αν θα περάσει στο στάδιο της παραγωγής.

Η δεύτερη «καλή ιδέα» είναι και για μία αθλητική ομάδα ενός χωριού και για την οποία έχουν γίνει συναντήσεις με πολλούς ηθοποιούς. Αυτές οι δύο σειρές λοιπόν έχουν πάρει όχι το «πράσινο φως» αλλά το «πορτοκαλί» και είναι στην αναμονή για να γίνουν οι «πιλότοι» τους, δηλαδή ένα δοκιμαστικό επεισόδιο.

Το αποτέλεσμά τους θα κρίνει αν θα πάρουν τελικά το «πράσινο», θα πέσουν οι υπογραφές και θα ξεκινήσει η παραγωγή τους…! Το γεγονός πάντως ότι οι συναντήσεις για τις δύο αυτές σειρές όλο και πληθαίνουν προϊδεάζει ότι τελικά θα τις δούμε στον αέρα του ALPHA, αν και εφόσον βεβαίως βεβαίως οι οικονομικές δυνατότητες το επιτρέψουν καθώς πρέπει να ξεπεράσουν και το… σκόπελο του κόστους! Με τις δυσκολίες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο οι τηλεοπτικοί σταθμοί μετρούν προσεχτικά τα ευρωπουλάκια που έχουν στη διάθεσή τους και όλοι αναγκάζονται να βάλουν πολύ νερό… στην περτικαλάδα τους, γνωρίζοντας ότι οι εποχές του «κρασιού» έχουν περάσει…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε