Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι καλύτερες ταινίες με serial killers όλων των εποχών

Οι καλύτερες ταινίες με serial killers όλων των εποχών

Οι serial killers είναι σε μεγάλο βαθμό προϊόν της σύγχρονης εποχής.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ψυχικά άρρωστοι και ασταθείς, άλλοι πάλι ισχυρίζονται πως φταίει η παιδική τους ηλικία ενώ άλλοι επισημαίνουν πως φταίει η ερωτική απόρριψη.

Όπως και να ‘χει, εδώ και χρόνια έχουν αποτελέσει έμπνευση για πολλές κινηματογραφικές ταινίες, πολλές από τις οποίες κατάφεραν να μείνουν αξέχαστες στο κοινό.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την “Σιωπή των Αμνών”, στην οποία βλέπουπε δύο από τους πιο διαβόητους serial killers, τον Μπάφαλο Μπιλ και φυσικά τον Χάνιμπαλ Λέκτερ που ενσαρκώνει ο ένας και μοναδικός Άντονι Χόπκινς, ή το “Se7en” του Ντέιβιντ Φίντσερ, το οποίο άλλαξε εντελώς το είδος του αστυνομικού θρίλερ λόγω του ασυνήθιστου έως τότε φινάλε του.

Σίγουρα η βία και η εγκληματικότητα μπορούν να δημιουργήσουν ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό υλικό, δύο στοιχεία τα οποία κυριαρχούν σε μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

Αν λοιπόν είστε φαν του είδους, παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες ταινίες με serial killers όλων των εποχών.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις