Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι νέοι Γενικοί Διευθυντές της ΕΡΤ… για να πέσουν οι τόνοι!

Οι νέοι Γενικοί Διευθυντές της ΕΡΤ… για να πέσουν οι τόνοι!

Συνεδρίαση πραγματοποιεί αυτή την ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ με σκοπό να εγκρίνει τους νέους Γενικούς Διευθυντές που θα αναλάβουν τη διαδικασία για την επαναλειτουργία της κρατικής νέας ΕΡΤ.

Άλλωστε όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit η εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρμόδιου υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά είναι να λειτουργήσει άμεσα η ΕΡΤ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες τη Γενική Διεύθυνση Περιεχομένου θα αναλάβει ο Κώστας Χαλβατζάκης, ενώ τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Τεχνολογίας και τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών αναλαμβάνουν ξανά ο Νίκος Μιχαλίτσης και ο Βαγγέλης Λουριδάς αντίστοιχα.

Είναι εμφανής η προσπάθεια της κυβέρνησης μέσα από τις συγκεκριμένες επιλογές να ρίξει τους τόνους και να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν -ιδιαίτερα με την τοποθέτηση του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου- τοποθετώντας πρόσωπα που εργάζονταν στην ΕΡΤ μέχρι τη μέρα που η προηγούμενη κυβέρνηση αποφάσισε να την κλείσει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε