Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι «πεντάμορφοι» του MEGA ξανά μαζί για καλό σκοπό

Οι «πεντάμορφοι» του MEGA ξανά μαζί για καλό σκοπό

Η φωτογράφηση για το ημερολόγιο του 2011. Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS σήμερα και τα τηλεοπτικά κανάλια συμμετέχουν με εκτενή ρεπορτάζ προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη.

Με αφορμή τη σημερινή μέρα λοιπόν απόψε το βράδυ στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, θα γίνει η παρουσίαση του ημερολογίου για το 2011 που κυκλοφορεί η ΚΥΦΑ, «Κίνηση Υποστήριξης Φορέων του AIDS». Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΚΥΦΑ, όπως το χτίσιμο ενός κέντρου ημέρας και φιλοξενίας για τα οροθετικά άτομα.

Στους μήνες του ημερολογίου συναντάμε πολλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα που φωτογραφήθηκαν σε μία πρωτότυπη ιδέα του Νίκου Ευταξία. Το βασικό κόνσπεπτ της φωτογράφησης είναι ένα σκοινί που όπως εξήγησε ο γνωστός στιλίστας μιλώντας στην «Espresso της Κυριακής».

«Το σκοινί έχει πολλές έννοιες. Είναι αυτό που δεσμεύει και μας σφίγγει αλλά κι αυτό από το οποίο κρατιόμαστε. Δεν είναι δύσκολο να λυθούμε από αυτό αρκεί να παλέψουμε. Επίσης, το σκοινί είναι αυτό που χρησιμοποιούμε για να τραβήξουμε κάτι μπροστά! Όλες αυτές οι θετικές έννοιες που συμβολίζει το σκοινί με έκαναν να το χρησιμοποιήσω συμβολικά ως βασικό στοιχείο της φωτογράφησης για το ημερολόγιο του 2011 που κυκλοφορεί το ΚΥΦΑ».

Για το ημερολόγιο του 2011 που κυκλοφορεί το ΚΥΦΑ φωτογραφήθηκαν οι Χρήστος Λούλης, Ιωσήφ Μαρινάκης, Νάντια Μπουλέ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κώστας Μαρτάκης Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέλλα Δημητρίου, Γιώργος Μανίκας, Όλγα Φαρμάκη, Έμιλυ Κολιανδρή, Άντζελα Ευρυπίδη, Χριστίνα Δημητρίου, Οδυσσέας Καρούσης

Αυτό όμως που έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον είναι ότι συναντήθηκαν ξανά οι τέσσερις από τους «πεντάμορφους», δηλαδή οι παρουσιαστές του «Όμορφου κόσμου» της περυσινής πρωινής εκπομπής του MEGA. Οι Νίκος Παπαδάκης Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρης Ουγγαρέζος ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια του ΚΥΦΑ για να κάνουν ωμορφότερο τον κόσμο σε όλους όσοι δίνουν τον αγώνα τους με τον ιό του AIDS.

Την επιμέλεια του ημερολογίου έκανε ο Στράτος Δημητρίου που επιμελήθηκε και τα μαλλιά στους φωτογραφιζόμενους. Το μακιγιάζ έκανε ο Φρέντι Καλαμπράτσος και τη φωτογράφηση ο Βασίλης Ζαχαριάδης σε στάιλινγκ του Νίκου Ευταξία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε