Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Ράδιο Αρβύλα» σάρωσαν… και αποχαιρέτησαν!

Οι «Ράδιο Αρβύλα» σάρωσαν… και αποχαιρέτησαν!

Αποχώρησαν από το τηλεοπτικό τοπίο με ψηλά τις τηλεθεάσεις, βάζοντας για ακόμα μία φορά «φωτιά» στα μηχανάκια τηλεθέασης, αλλά και στα… θύματα της σάτιράς τους. Πάντως άκουσαν κι οι ίδιοι τα… σχολιανά τους αφού πάρα πολλοί τηλεθεατές τους έστειλαν… επιθετικά μηνύματα για την απόφασή τους να πάνε διακοπές. «Δεν ντρέπεστε να φεύγετε;», «Ντροπή σας που μας αφήνετε» και πολλά ακόμα που όμως είχαν την ίδια κατάληξη: «καλό καλοκαίρι και να γυρίσετε σύντομα»!

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν σύντομα αφού όπως κάθε σεζόν αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα για τον επόμενο, το δέκατο κατά σειρά κύκλο, στο τέλος Οκτωβρίου. Αλλά παρά ορισμένα σενάρια που ακούγονται είναι σίγουρο ότι ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θα επιστρέψουν και την επόμενη σεζόν…!

Χθες λοιπόν, την τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν η θεσσαλονικιώτικη παρέα κατάφερε για ακόμα μία φορά να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 σημειώνοντας 40,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 45,8% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσης της εκπομπής. Και δικαιολογημένα αφού και χθες η «Ράδιο Αρβύλα» απέδειξε ξανά ότι γνωρίζει να κάνει σάτιρα, χωρίς να… φοβάται ή να «χαϊδεύει» κανέναν.

Ραντεβού λοιπόν την ερχόμενη σεζόν για την εκπομπή που δικαιώνει το σλόγκαν «υπάρχει και αυτή η τηλεόραση…»! Ε, ναι…! Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή, ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε