Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι συμπέθεροι… ειδικοί του σεξ!

Οι συμπέθεροι… ειδικοί του σεξ!

«Κάνε συμπέθερους… να δεις καλό». Αυτή η φράση ταιριάζει για όσα θα συμβούν στα σπίτια των «Χαμπαίων» και των «Τριαντάφυλλων» που συνεχίζουν με τις οικογενειακές συγκεντρώσεις τους να προσφέρουν ευχάριστη παρέα στους τηλεθεατές.

Ο λόγος για τη σειρά «Το σόι σου» που ξεκίνησε να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα, αλλά η θετική ανταπόκριση των τηλεθεατών έκανε τα στελέχη του ALPHA να αποφασίσουν πως πρέπει να… στρώνουν το οικογενειακό τραπέζι στο τηλεοπτικό τοπίο δύο φορές τη βδομάδα. Έτσι κάθε Πέμπτη και Παρασκευή οι δύο οικογένειες, οι «Χαμπαίοι» και οι «Τριαντάφυλλοι» ανοίγουν αντίστοιχα τα σπίτια τους και υποδέχονται τους τηλεθεατές που παρακολουθούν γνωστές καταστάσεις οικογενειακών συγκεντρώσεων. Την επόμενη βδομάδα, στο επεισόδιο της Πέμπτης 12 Μαρτίου, στο σπίτι των «Χαμπαίων» εισβάλλουν δύο… ιδιαίτεροι ήρωες που θα τους αναστατώσουν με τις ιδέες τους.

Όλα ξεκινούν όταν η Χαρά (Ρένια Λουιζίδου) βλέποντας τη σχέση του γιου της, του Διονύση (Σόλων Τσούνη) με την Αλίνα (Γωγώ Καρτσάνα) να μην προχωρά, αποφασίζει να βάλει το χεράκι της για να «σπρώξει»  λίγο τα πράγματα, πιστεύοντας πως έτσι ο γιος της θα βάλει μυαλό και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Πείθει λοιπόν τον Βαγγέλη (Γιώργο Γιαννόπουλο) και τις κόρες της πως πρέπει να καλέσουν τους γονείς της Αλίνας σε ένα γεύμα έκπληξη! Και είναι πεπεισμένη πως θα βρει άξιους συμμάχους στα σχέδιά της τους γονείς της Αλίνας, οι οποίοι ζουν στη Ρόδο. Αυτό που η Χαρά δεν έχει υπολογίσει όμως είναι πως η μαμά της Αλίνας είναι sex therapist και ο μπαμπάς της σύμβουλος σχέσεων και Yoga master. Γονείς μεν αλλά με πολύ προχωρημένες αντιλήψεις και πεποιθήσεις, αντίθετες από αυτές της Χαράς. Τους ήρωες υποδύονται ο Γεράσιμος Γεννατάς και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και είναι σίγουρο πως αυτό το Κυριακάτικο τραπέζι με τους συμπέθερους θα μείνει πραγματικά αξέχαστο στους Χαμπαίους κάνοντας τους τηλεθεατές να περάσουν καλά!


 
Και στο σπίτι όμως των Τριαντάφυλλων θα στρωθεί τραπέζι για συμπεθέρους καθώς σε ένα από τα επόμενα επεισόδια ο Μενέλαος (Παύλος Ορκόπουλος) και η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) θα υποδεχτούν τους γονείς της νύφης τους που θα υποδυθούν ο Δημήτρης Πιατάς και η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Ωστόσο στο αποψινό επεισόδιο με τίτλο «Η προτομή» το σπίτι τους επισκέπτεται ο συμπέθερος Βαγγέλης Χαμπέας και μάλιστα κουβαλώντας ένα σωρό κρέατα για δώρο, κάτι που κάνει τον Σάββα (Μελέτη Ηλία) και τη Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) να σκεφτούν πως κάτι δεν πάει καλά, ενώ κι η ίδια η Αλεξάνδρα βλέπει την επίσκεψη με μεγάλη καχυποψία.

Όμως, όσες υποθέσεις κι αν κάνουν δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να μαντέψουν τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης που είναι… καλλιτεχνικός. Ο Βαγγέλης θέλει να ζητήσει από την Αλεξάνδρα να φιλοτεχνήσει την προτομή του παππού του. Έχει βρει ακόμα και την πλατεία που θα τοποθετηθεί, τα έχει όλα κανονισμένα. Όλα, εκτός φυσικά από την συμπεθέρα του που δεν θέλει ούτε καν να ακούσει για την προτομή του παππού Χαμπέα! Το τι θα γίνει στη συνέχεια θα το δείτε απόψε στις 21:00, που το «Σόι» στρώνει τραπέζι στη συχνότητα του ALPHA και περιμένει τους τηλεθεατές για να περάσουν καλά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε