Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ολοκληρώθηκαν οι «Τρίχες»

Ολοκληρώθηκαν οι «Τρίχες»

Διέθετε αρκετά «συν» και ήταν λογικό που στον ΑΝΤ1 πίστευαν ότι η καινούργια τους σειρά, οι «Τρίχες», θα διάγραφε θετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο η σειρά του πετυχημένου συγγραφικού διδύμου Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου παρά και την παρουσία πολλών καλών ηθοποιών δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Τα λάθη που έγιναν ήταν αρκετά με αποτέλεσμα η πολύ «φασαριόζικη» σειρά να δικαιώσει τον τίτλο της… στις μετρήσεις τηλεθέασης! Βέβαια μετά τα πρώτα επεισόδια προσπάθησαν και έκαναν διορθωτικές κινήσεις αλλά ήταν πλέον αργά και οι τηλεθεατές είχαν χάσει το ενδιαφέρον τους.

Παρ’ όλα αυτά αξίζει να αναφέρω ότι η σειρά έχει ρίξει τις -άνευ λόγου!- εντάσεις και πλέον την παρακολουθείς χωρίς να σε πιάνει πονοκέφαλος και… ωτίτιδα! Λόγω της πορείας της στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και κάποιων άλλων προβλημάτων οι «Τρίχες» είχαν σταματήσει τα γυρίσματα και υπήρξε μάλιστα ο κίνδυνος η σειρά να μην ολοκληρωθεί.

Ωστόσο τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, οι μηχανές έπιασαν ξανά δουλειά και χθες σταμάτησαν αφού ολοκληρώθηκαν τα εγκεκριμένα επεισόδια. Παρά βέβαια τα αρχικά σχέδια των στελεχών του ΑΝΤ1 οι «Τρίχες» -λόγω της μη θετικής ανταπόκρισης του τηλεοπτικού κοινού- δεν φαίνεται να παίρνουν έγκριση για παραγωγή νέου κύκλου επεισοδίων και θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους τη φετινή σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε