Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Οργισμένη Φαίη Κοκκινοπούλου κατά Άρη Σερβετάλη – Πυρά και από Μπιμπίλα: Άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι

Οργισμένη Φαίη Κοκκινοπούλου κατά Άρη Σερβετάλη – Πυρά και από Μπιμπίλα: Άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι

Σάλος έχει προκληθεί μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο», με αποτέλεσμα η παράσταση να «κατέβει». Ο γνωστός ηθοποιός δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με πιο οργισμένη όλων αυτή της Φαίης Κοκκινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, με ανάρτησή της στο Facebook, επιτίθεται στον συνάδελφό της για την απόφασή του, σημειώνοντας πως πολλοί άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά.

«Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους», αναφέρει η Φαίη Κοκκινοπούλου, σημειώνοντας πως η παραγωγή πρότεινε στον ηθοποιό να παίξει έως τον Ιανουάριο και τότε να κατέβει η παράσταση αλλά να συνεχίσουν να πληρώνονται οι εργαζόμενοι.

«Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι. Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι», προσθέτει.

Όλη η ανάρτηση της Φαίης Κοκκινοπούλου

Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν!

Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι.

Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε.

Μπιμπίλας: Έχω σοκαριστεί

Την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση με αποτέλεσμα να «κατέβει», σχολίασε και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί. Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Ο κορονοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Media Τελευταίες ειδήσεις