Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Οργισμένη παρέμβαση του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη στο Έλα Χαμογέλα για τις επιστολές

Οργισμένη παρέμβαση του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη στο Έλα Χαμογέλα για τις επιστολές

Παρέμβαση στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” έκανε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης για το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μπαμ”.

Ο Γιάννης Λιγνάδης είπε πως αυτό το υλικό δεν μπορεί να έχει καμία νομική υπόσταση γιατί δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο και χαρακτήρισε κατ΄ ευφημισμό εφημερίδα την “Μπαμ”.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η εφημερίδα “Μπαμ” δημοσίευσε ερωτικές επιστολές του Δημήτρη Λιγνάδη από νεαρά κορίτσια που ήταν κρυμμένα στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει και δεν είχαν βρεθεί από την αστυνομία, ενώ κατασχέθηκαν μετά το ρεπορτάζ αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Click4More Δημήτρης Λιγνάδης: Οι επιστολές πάθους που βρέθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού του

«Το περιεχόμενο της εφημερίδας “Μπαμ” είναι κακόβουλο και αναξιόπιστο, φαύλο και γελοίο», είπε ο Γιάννης Λιγνάδης. «Μια από τις επιστολές αναγνωρίστηκε από μια από τις συντάκτριές της είναι  Τζένια Κονταράτου που είχε μακροχρόνιο φιλικό δεσμό με το αδελφό μου και ήταν “ερωτικόσατιρικό το περιεχόμενό της, είναι αστείο. Είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα», συμπλήρωσε. Ο Γιάννης Λιγνάδης μάλιστα τόνισε πως προσπάθησε και η φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη Τζένια Κονταράτου, να επικοινωνήσει με την εκπομπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Media Τελευταίες ειδήσεις