Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ορνέλα Λούτη για Άννα Βίσση: Στα χαρτιά φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου

Ορνέλα Λούτη για Άννα Βίσση: Στα χαρτιά φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου

“Την κανάστα μάς την έφερε η Άννα Βίσση από την Αμερική” αποκάλυψε η Ορνέλα Λούτη.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όπου και μίλησε  για την φιλία με την Άννα Βίσση, τον Βασίλη Μπισμπίκη και την συμμετοχή στις “Άγριες Μέλισσες”.

«Παίζουμε την κανάστα. Μας την έφερε η Άννα Βίσση από την Αμερική από την φίλη της την Πόπη. Έχουμε φάει πολλές ώρες παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Στα χαρτιά φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Είτε χάνει είτε κερδίζει είναι δίκαιη. Είναι πολύ ήρεμη και δεν τσακώνεται. Είναι ξεχωριστό πλάσμα και την θαυμάζω απεριόριστα. Είναι πολύ ευχάριστη, που και που πετάει κι ένα τραγούδι και θα μαγειρέψει και θα φροντίσει Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα βρισκόντουσαν με την Δέσποινα Βανδή. Δεν είχαν μεταξύ τους κάποιο πρόβλημα» ανέφερε η Ορνέλα Λούτη.

«Τον Βασίλη Μπισμπίκη τον ξέρω πολλά χρόνια πίσω. Τον είδα στις Άγριες Μέλισσες και λέω “εδώ είσαι, πίσω μου σε έχω σατανά. Μακάρι να κλείσει με έναν γάμο (σ.σ. με την Δέσποινα Βανδή)”. Να είναι καλά τα παιδιά κι ευτυχισμένα» πρόσθεσε.

«Ακόμα με συναντάνε στον δρόμο και λένε η Λέτα. Είχα περάσει στην αρχή κάστινγκ για τις αδερφές από ό,τι θυμάμαι μου είπαν ότι είσαι πολύ κωμική κι εδώ είναι πολύ δραματικό το έργο» κατέληξε η Ορνέλα Λούτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις