Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ορθούλα Παπαδάκου: Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές, στα 52 μου είμαι πιο ώριμη

Ορθούλα Παπαδάκου: Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές, στα 52 μου είμαι πιο ώριμη

«Όταν έχασα τον ανιψιό μου, 27 χρονών, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Τον χάσαμε σε 6 μήνες», λέει η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η Ορθούλα Παπαδάκου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για την απώλεια του 27χρονου ανιψιού της, αλλά και για τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Είμαι 52 ετών, αλλά νιώθω παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αριθμός η ηλικία. Είμαι πάρα πολύ καλά με την υγεία μου, έχω να κάνω αγωγή από το 2017, νιώθω δυνατή.

Όλοι έχουμε προδοθεί κάποια στιγμή στη ζωή μας. Στα 52 μου είμαι πιο ώριμη και έχω επιλέξει τους ανθρώπους που θέλω γύρω μου. Το μονόπετρο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα. Είναι ένα δώρο από τη μαμά μου», είπε αρχικά η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η Ορθούλα Παπαδάκου είπε στη συνέχεια: «Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές. Μετά την τελευταία φορά που χώρισα, είπα δεν είναι για εμένα ο γάμος. Είμαι καλά και δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου.

Εννοείται πως έχω σκεφτεί την υιοθεσία, αλλά αν υπάρχουν ταξίδια και υποχρεώσεις είναι δύσκολο, ένα παιδί θέλει τους γονείς του. Ήμουν πάντα δυναμική. Είμαι πιο πολύ ξεροκέφαλη και είμαι ευθύς, που μπορεί να μην αρέσει στους περισσότερους».

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή της στο Survivor, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε: «Είχα μπει στο πρώτο Survivor, αλλά δεν είχα σκοπό να καθίσω. Στην αρχή, όταν βγήκα από το παιχνίδι μετά από δύο μήνες, επηρεάστηκα από το χαμό που γινόταν, αλλά με προσγείωσε ο αδελφός μου».

Κλείνοντας, η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε και για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε, όταν έχασε τον ανιψιό της: «Όταν έχασα τον ανιψιό μου, 27 χρονών, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Τον χάσαμε σε 6 μήνες».

Media Τελευταίες ειδήσεις