Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του μιλούσαν για την σχέση τους, την οικογένειά τους και κίνημα «Metoo»

Όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του μιλούσαν για την σχέση τους, την οικογένειά τους και κίνημα «Metoo»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη είχαν φιλοξενηθεί στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» τον Μάιο του 2022. Εκεί, είχαν μιλήσει για την όμορφη σχέση τους, τον γάμο, τον αθλητισμό αλλά και το κίνημα Metoo.

Μιλώντας για την σχέση τους, είπαν ότι παρόλο που ήταν διαφορετικοί, ισορροπούσαν ο ένας τον άλλο. «Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε». Όσο για το πώς γνωρίστηκαν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε δηλώσει πως: «Την κυνήγησε και τα κατάφερε».

«Την πρώτη φορά που τον συνάντησα με κοιτούσε πολύ έντονα» συμπλήρωσε η σύζυγός του. Στο σπίτι κάνει κουμάντο η Δώρα, παραδεχόταν ο ολυμπιονίκης ενώ εκείνος συνήθιζε να έχει τον ρόλο του κουβαλητή. Όσο για το μεγαλύτερό του ελάττωμα, η σύζυγός του τόνισε ότι είναι ο «ψυχαναγκασμός του σχετικά με την θέση με των αντικειμένων μέσα στο σπίτι».

Η σχέση με τον πατέρα του

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε και για την σχέση του με τον πατέρα του, λέγοντας ότι ο καβγάς της προπόνησης μεταφερόταν στο σπίτι.

«Όταν μαλώναμε με τον πατέρα μου στο γυμναστήριο η ένταση μεταφερόταν στο σπίτι. Οι μόνες διαφωνίες που είχα με τον πατέρα μου αφορούσαν τον αθλητισμό» είπε και συνέχισε: «Το μεγάλο άλμα που έκανε ο πατέρας μου και του το πιστώνω, ήταν ότι στα 14-15 μου για να μην φρενάρει την εξέλιξή μου ως αθλητή με εμπιστεύτηκε σε κάποιον άλλο προπονητή.

Ακόμα είχε μιλήσει και για την περίοδο που αποσύρθηκε από το άθλημα, εξηγώντας ότι αισθάνθηκε ότι η καθημερινότητά του δεν είχε σκοπό και πήρε την σοβαρή αυτή απόφαση.

Για το κίνημα Metoo

Όσο για το κίνημα Metoo, που ξεκίνηυσε από τον αθλητισμό ο Ολυμπιονίκης είπε ότι δεν εξεπλάγην με τις καταγγελίες, χωρίς βέβαια να έχει υπάρξει μάρτυρας συγκεκριμένων περιστατικών αλλά μόνο και μόνο επειδή γνώριζε συγκεκριμένες νοοτροπίες ανθρώπων που υπήρχαν στον χώρο. «Ευτυχώς, έστω και ετεροχρονισμένα αυτά τα πράγματα βγήκαν προς τα έξω» είχε πει.

Η συνέντευξη του ζευγαριού:

Media Τελευταίες ειδήσεις