Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Όταν ο Γιώργος Σουξές βρήκε την κατάλληλη ημερομηνία για το γάμο του

Όταν ο Γιώργος Σουξές βρήκε την κατάλληλη ημερομηνία για το γάμο του

On air ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Σουξές στην κάμερα του Alpha!

Με αφορμή την επιστροφή στις Άγριες Μέλισσες, ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην κάμερα του Happy Day ενώ προχώρησε σε μια ξεχωριστή on air κίνηση που αφορά τον ίδιο και τη σύντροφο του, Νικόλ!

«Η σύντροφος μου, Νικόλ είναι η γυναίκα που περίμενα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα, με αγαπάει πολύ, την αγαπάω και γω πολύ και νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλά».

«Το ενδεχόμενο του γάμου είναι η αλήθεια πως δεν το σκεφτόμουν. Εάν και εκείνη θα το ήθελε, ναι, θα το κάναμε» πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. Τότε, η ρεπόρτερ παρακίνησε τον ηθοποιό να… κάνει μια πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα και εκείνος το αποδέχθηκε!

Ψάχνοντας, λοιπόν, τις ημερομηνίες στο κινητό του, ο Γιώργος Σουξές κατέληξε και αναφώνησε πως «νομίζω ότι 27 Αυγούστου του 2022 είναι μια καλή ημέρα. Αρκεί, βέβαια, να πει και εκείνη το ναι. Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι καλή»!

«Αυτό που ξέρω για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα. Στη θέση του Δούκα στο Διαφάνι έρχεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος είναι ένας ήρωας που, ενώ φαίνεται πολύ ευγενής και δοτικός προς εμάς, στην πραγματικότητα είναι ίσως και πιο σκληρός από τον Δούκα».

Media Τελευταίες ειδήσεις