Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Όταν Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη «πάγωσαν» το Στούντιο 4: «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε»

Όταν Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη «πάγωσαν» το Στούντιο 4: «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε»

Έχουν βαρεθεί να ακούνε για το μυστικό της σχέσης τους και αποφάσισαν να το… πάρουν στην πλάκα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη.

Το ζευγάρι βρέθηκε σήμερα (02.01.2023) καλεσμένο στο Στούντιο 4 και όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τους ζήτησε… το λυσάρι μιας σχέσης, εκείνοι, απάντησαν με χιούμορ. Ήταν η στιγμή που ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη «πάγωσαν» για δευτερόλεπτα το Στούντιο 4.

«Είπαμε πως στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτάνε, μετά από τόσα χρόνια, θα πούμε: «Λοιπόν, σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε», πήρε πρώτη το λόγο ο Έφη Μουρική.

«Δηλαδή πότε; Τώρα» συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για να ξεσπάσουν εύλογα όλοι σε γέλια.

«Δεν είναι απλό ή σύνθετο, το γεγονός πως είμαστε για τόσα πολλά χρόνια μαζί, αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ… τον βρίσκει.

Από την άλλη όμως μεριά, όλες αυτές οι καθημερινές διαδικασίες μέσα στα τόσα χρόνια φέρνουν τριβές και φθορές. Αρκεί να αντιληφθούν ωστόσο οι άνθρωποι ότι όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία.

«Διάλογος και με τον ίδιο τον εαυτό μας. Δηλαδή και ‘γω μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι θα μπορούσε να είναι βαρετό για την Έφη να το βλέπει καθημερινά.

Ξεκινώντας από τα ρούχα, την πιτζάμα, την εμφάνιση αλλά και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα. Είμαι δύσκολος άνθρωπος; Δεν πρέπει να φροντίσω λίγο να μαλακώσω, να γίνω πιο εύκολος;

 

Να έχω περισσότερη αντοχή για να ακούω τον άνθρωπο μου;» τόνισε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις