Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Όχι στην πείνα» για 120 άπορες οικογένειες

«Όχι στην πείνα» για 120 άπορες οικογένειες

Για ακόμα μία φορά οι τηλεθεατές, οι πολίτες, πρόσφεραν όσα μπορούσε ο καθένας με σκοπό να βοηθήσουν αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινή σίτισή τους.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι τους τελευταίους 6 μήνες 627 οικογένειες υποστηρίζονται από το πρόγραμμα των Κοινωνικών Παντοπωλείων Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, ενώ λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης όλο και περισσότερες οικογένειες ζητούν την αρωγή τους. Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στην καμπάνια του ALPHA με τίτλο «Όχι στην Πείνα» οι πολίτες βοήθησαν ώστε 120 ακόμα άπορες οικογένειες να μπορούν να συντηρηθούν από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία. 

 
 
Η καμπάνια έγινε σε τρία κύματα των τριών εβδομάδων και μέσα στο διάστημα αυτό συγκεντρώθηκαν 158.014 ευρώ που θα επιμεριστούν ισόποσα στους Δήμους Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης με σκοπό την ένταξη και υποστήριξη από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία 120 επιπλέον οικογενειών.
Η καμπάνια του ALPHA έγινε μέσα από την τηλεοπτική προβολή 16 video που έφεραν τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.
 

 
 Σε αυτά συμμετείχαν ηθοποιοί από τις τρεις σειρές του σταθμού «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου» και «10η εντολή», οι οποίοι προέτρεπαν τους τηλεθεατές να στηρίξουν «αυτόν που δεν έχει» μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ».
 

 
Στα 16 trailer είδαμε ξεχωριστά τους ηθοποιούς Αντώνη Αντωνίου, Παναγιώτα Βλαντή, Πάνο Βλάχο, Γιώργο Γιαννόπουλο, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βάσω Λασκαράκη, Ρένια Λουιζίδου, Στέλιο Μάινα, Μελέτη Ηλία, Παύλο Ορκόπουλο, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννη Στάνκογλου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να κρατάνε μια ταμπέλα με το βασικό μήνυμα της καμπάνιας, «Πες ΟΧΙ στην πείνα μ’ ένα SMS». Και πράγματι οι πολίτες υποστήριξαν τη δράση του ALPHA και είπαν «Όχι στην πείνα» για 120 οικογένειες…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε