Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάμελα Άντερσον: Ντοκιμαντέρ στο Netflix θα μας παρουσιάσει τη ζωή της

Πάμελα Άντερσον: Ντοκιμαντέρ στο Netflix θα μας παρουσιάσει τη ζωή της
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το Netflix ανακοίνωσε όλα όσα περιμένουμε να δούμε από τον Ιανουάριο του 2023, εκ των οποίων ξεχωρίζει και το ντοκιμαντέρ για την Πάμελα Άντερσον, τον βίο και την πολιτεία του μοντέλου που άφησε εποχή τη δεκαετία του ’90,

Το ντοκιμαντέρ στο Netflix για την Πάμελα Άντερσον θα έχει τίτλο «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» και θα καταπιάνεται με τη ζωή της διάσημης ηθοποιού-μοντέλου, όπου αναμένονται να προβληθούν και αποκλειστικά πλάνα από το παρελθόν της, τα οποία θα δουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Ο Ράιαν Γουάιτ θα είναι ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ στο Netflix για την Πάμελα Άντερσον, ο οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του στα «Good Night Oppy», «The Case Against 8», «Good OI’ Freda» και «Ask Dr. Ruth».

Δείτε το βίντεο του Netflix για τις πρεμιέρες του Ιανουαρίου του 2023:

Επίσης, το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου 2023.

Η Πάμελα Άντερσον είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του ’90, αφού αναδείχθηκε για πρώτη φορά ως το κορυφαίο μοντέλο του Playboy και ως Playmate το 1990. Για πολλά χρόνια, ήταν η κάτοχος του ρεκόρ με τα περισσότερα εξώφυλλα σε αυτό το περιοδικό.

Στην καριέρα της ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί στην κωμική σειρά του ABC, το «Home Improvement», ενώ το απόγειό της έφτασε με το «Baywatch».

Μάλιστα, έχει εμφανιστεί και σε αρκετές ταινίες του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των «Superhero Movie», «Barb Wire» και «Blonde and Blonder».

Media Τελευταίες ειδήσεις