Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πανικός με τον απατεώνα του Tinder στο Netflix: Εξοργισμένοι συνδρομητές «έριξαν» το Instagram του

Πανικός με τον απατεώνα του Tinder στο Netflix: Εξοργισμένοι συνδρομητές «έριξαν» το Instagram του
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @ shimon_leviev_official_

«The Tinder Swindler», αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς του Netflix που ήρθε να ταράξει τα νερά και μέσα σε μόνο λίγες ημέρες έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των συνδρομητών της διάσημης πλατφόρμας. Πρόκειται για την ιστορία ενός «κοσμοπολίτη» απατεώνα που είχε καταφέρει να κάνει μεγάλη ζωή με τα λεφτά ανυποψίαστων γυναικών που γνώριζε στη γνωστή εφαρμογή γνωριμιών. 

Στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «Ο Απατεώνας του Tinder» παρουσιάζονται οι ιστορίες τριών μόνο από τα δεκάδες θύματα του αδίστακτου Ισραηλινού Σιμόν Χαγιούτ. Μάλιστα ήταν τόση η οργή κατά του 29χρονου σήμερα απατεώνα που οι συνδρομητές του Netflix άρχισαν να βομβαρδίζουν με χιλιάδες αναφορές το επίσημο προφίλ του στο Instagram μέχρι που το «έριξαν». 

Ο απατεώνας του Tinder, όπως αναφέρει το ντοκιμαντέρ του Netflix, είχε κάνει ένα «πέρασμα» και από τη χώρα μας… Υπάρχουν πλάνα από την Μύκονο, όπου ο Σιμόν Λεβιέβ (Simon Leviev) -όπως συνήθιζε να συστήνεται- έμενε σε πανάκριβα ξενοδοχεία, πληρώνοντας ακόμα και 5.000 ευρώ τη βραδιά με χρήματα… άλλων! Η δράση του νεαρού απατεώνα σταμάτησε στην Ελλάδα το 2019, όταν το απόγευμα της 28ης Ιουνίου προσπάθησε να ταξιδέψει με ψευδή στοιχεία. Κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο όμως διαπιστώθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία, με την πληροφορία – σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ – να είχε δώσει στην Ίντερπολ, ένα από τα θύματα του από το Tinder. 

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ στο Netflix:

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Σιμόν Χαγιούτ συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα των αρχών του Ισραήλ για σωρεία, κλοπών, απατών, κλοπή από εργοδότη και πλαστογραφία. Ωστόσο, ο «κοσμοπολίτης» απατεώνας εξέτισε μόλις 5 μήνες φυλάκιση στη χώρα του, παρά το ότι αποκόμισε λεία εκατομμυρίων δολαρίων από τα θύματά του σε όλο τον πλανήτη.

Ο απατεώνας του Tinder, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του Netflix, εκτιμάται ότι κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 10 εκατ. ευρώ από γυναίκες που έψαχναν τον έρωτα της ζωής τους, στη δημοφιλή διαδικτυακή εφαρμογή.

Εξοργισμένοι συνδρομητές «έριξαν» το Instagram του 

Η δράση του απατεώνα του Tinder προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις σε όσους παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ του Netflix, με πολλούς συνδρομητές της διάσημης πλατφόρμας να βομβαρδίζουν με αναφορές και μηνύματα το Instagram του. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα λίγο αργότερα να.. εξαφανιστεί η σελίδα του!

Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι ο Σιμόν Λεβιέβ συνεχίζει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο τα οποία δείχνουν ότι συνεχίζει να διάγει βίο πολυτελή που αρμόζει σε δισεκατομμυριούχο: Αεροπλάνα, πανάκριβα αυτοκίνητα, εντυπωσιακές γυναίκες κοσμούν τα προφίλ του στα social media και μετά την αποφυλάκισή του.

Media Τελευταίες ειδήσεις