Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» από το «The Chase» αποκάλυψε πώς ξεγελάει τους παίκτες και δίνουν λάθος απάντηση

Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» από το «The Chase» αποκάλυψε πώς ξεγελάει τους παίκτες και δίνουν λάθος απάντηση

Ο Πάνος Δημάκης, το γνωστό σε όλους «Γεράκι», καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι.

Βέβαια, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι συμπαθεί τους παίκτες που έχει απέναντί του, ενώ αποκάλυψε με ποιο τρόπο τους ξεγελά όταν τον παρακολουθούν για να δουν ποια απάντηση να δώσουν.

«Εγώ πολλές φορές συμπαθώ απίστευτα τον παίκτη απέναντί μου, άλλο που άμα τύχει να τον βγάλω τι να κάνουμε;… Έχω ένα μόνιτορ μπροστά που έχει τρία κουμπάκια.

Έχει τύχει να κοιτάζει παίκτης προς τα που πάει το χέρι μου. Μία φορά σε έναν ήταν το χέρι μου προς τα εκεί και πάτησα με τον αντίχειρα την απάντηση που είχα απέναντι. Και πάτησε λάθος», αποκάλυψε ο Πάνος Δημάκης, καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζιε η Ελένη Μενεγάκη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε αναφέρει για ποιό λόγο επέλεξε το «Γεράκι» ως ψευδώνυμο. «Όταν βρισκόμουν στα διαδικασία επιλογής, σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να τους προτείνω κάτι εγώ.

Σκέφτηκα ένα ζώο που είναι εύστροφο, γρήγορο και αρπακτικό που του αρέσει ο ανταγωνισμός και όχι αναγκαστικά η νίκη. Επίσης, μου άρεσε πολύ, γιατί δεν έχει την υπεροψία του αρπακτικού. Τους είπα αστειευόμενος πως η μύτη του μοιάζει με την γαμψή μου μύτη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πάνος Δημάκης.

Ο Πάνος Δημάκης, όμως, είναι και νέας επιτυχημένος συγγραφέας. Το 2020 κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Δεκαεπτά κλωστές», το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, και θα μεταφερθεί στην Cosmote tv.

«Το βιβλίο ξεκίνησε από εμένα και μετά ήρθε η Μιρέλα(σ.σ Παπαοικονόμου) που μας γνώρισε ο βιβλιοπώλης του νησιού.

Πριν 5 χρόνια είχα πει σε έναν γάμο στα Κύθηρα και είχα πάει σε ένα σπίτι και εκεί οι γονείς μίας φίλης μου είπαν την ιστορία.

Τη διασταύρωσα και αποφάσισα να την γράψω. Είναι κοινωνικό δράμα και ψυχολογικό. Μου γέννησε πολλές ιδέες και αισθήματα για συναισθήματα που είναι διαχρονικά, όπως το bullying».

Media Τελευταίες ειδήσεις