Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάνος Καλίδης: Από το Survivor στο… House of fame βρέθηκε ο τραγουδιστής

Πάνος Καλίδης: Από το Survivor στο… House of fame βρέθηκε ο τραγουδιστής

Πως αντέδρασαν οι σπουδαστές της ακαδημίας όταν o Πάνος Καλίδης μπήκε σε αυτήν;

Στο House of fame, το απόγευμα της Τετάρτης, παρακολουθήσαμε τον τραγουδιστή Πάνο Καλίδη να εισβάλλει στη μουσική ακαδημία λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής μπήκε στον κήπο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του House of fame, Πάνο Μεταξόπουλο και αναφώνησε αστειεύομενος «τι καλύβα είναι αυτή; Τι ωραία καλύβα είναι αυτή παιδιά! Τι κάνετε αγάπες μου; Ελάτε αγκαλίτσα».

Στη συνέχεια, ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε στο σαλόνι της μουσικής ακαδημίας όπου και συνάντησε όλους τους σπουδαστές με διάθεση να τους δώσει συμβουλές και να τους βοηθήσει για τις επόμενες εμφανίσεις στο House of fame Live. Φυσικά, στην αρχή μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

«Το Survivor δεν έχει να κάνει μόνο με σωματικές δυνατότητες. Ένας παίκτης χρειάζεται να έχει ψυχική δύναμη, να του αρέσει η φύση, να είναι έξυπνος, να μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του και να κάνει καλά το μυαλό του» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Πάνος Καλίδης ενώ παραδέχθηκε πως ήταν από τους αδύναμους παίκτες.

Media Τελευταίες ειδήσεις