Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Παντελής Καναράκης: Είμαι από τους τυχερούς στα social, δεν έχω πολλούς «haters»

Παντελής Καναράκης: Είμαι από τους τυχερούς στα social, δεν έχω πολλούς «haters»
ΦΩΤΟ NDP

Ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» από τη συχνότητα της ΕΡΤ, και μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, την προσωπικότητά του, το «political correct» και τη φιλία.

Μιλώντας στους παρουσιαστές της ΕΡΤ, Τζένη Μελιτά και Φώτη Σεργουλόπουλο, ο Παντελής Καναράκης εξομολογήθηκε:

«Είμαι χρόνια φίλος με όλη αυτή τη ”γενιά της Θεσσαλονίκης”. Ήμασταν όλοι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, Νίκο Κουρκούλη, Ελένη Πέτα, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Δέσποινα Βανδή… Εγώ σπούδαζα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και στο δεύτερο έτος ξεκίνησα να τραγουδάω σε μαγαζιά. Κρυφά από τη σχολή και έτσι το ένα μαγαζί έφερε το άλλο και γνώρισα και αυτούς τους ”τύπους της νύχτας”.

Κάποιες φορές δίνω την αίσθηση ενός λίγο σνομπ ανθρώπου που το θεωρώ πολύ κακό. Ίσως είναι η συστολή που είχα ως παιδί, αυτό είναι ως απόδειξη ότι δεν με πήραν ποτέ σε οντισιόν. Δεν ήμουν από τους καλλιτέχνες που πήγαιναν σε οντισιόν και τα έδιναν όλα. Ό,τι δουλειά έκανα, την έκανα είτε επειδή θα με φώναζαν κατευθείαν είτε επειδή ταίριαζε το σουλούπι μου. Όχι ότι έδειχνα ποτέ το ταλέντο μου.

Στην ζωή μου μετριούνται στα δάχτυλα οι μέρες που δεν έχω γελάσει ή που δεν έχω πειράξει κόσμο. Δεν νομίζω ότι έχω στην παρέα μου και στις σχέσεις μου άνθρωπο που δεν έχει χιούμορ, αν δεν έχει θα το αποκτήσει, αλλιώς, θα φύγει».

Για το political correct, ανέφερε:

«Έχω ζητήσει συγνώμη σε μερικούς ανθρώπους που ενοχλήθηκαν με τη σάτιρα μου. Δεν θέλω να στεναχωρώ τον κόσμο. Δεν το είπαν σε εμένα, αλλά πήραν τηλέφωνο τον υπεύθυνο στο ραδιόφωνο που ήμουν και ειδικά σε μια από τις περιπτώσεις είχε και δίκιο. Κάποιες φορές το παρακάνουμε γιατί τα όρια στη σάτιρα είναι πολύ προσωπικά. Όρια υπάρχουν παντού αλλά είναι προσωπικά. Μερικές φορές νιώθω ότι λογοκρίνομαι τώρα με το ”political correct”. Είμαι από τους τυχερούς στα social, δεν έχω πολλούς ”haters”».

 

«Αν ενοχληθώ ή παρεξηγηθώ με φίλους μου, κόβω καλημέρες. Γενικώς με ενοχλεί η ασυνέπεια των ανθρώπων. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που με κάνει έξαλλο. Είναι φοβερό όμως ότι έχω πάντα δίκιο. Είμαι ουμανιστής όμως τους αγαπώ τους ανθρώπους. Η ανιδιοτελέστατη σχέση των ανθρώπων είναι η φιλία», κατέληξε ο Παντελής Καναράκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις