Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Συγκλόνισε με την εμφάνισή του ο αδερφός του δίπλα στον Κιάμο

Παντελής Παντελίδης: Συγκλόνισε με την εμφάνισή του ο αδερφός του δίπλα στον Κιάμο

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Γίνεται» και «Καιρό τώρα πάει» επέλεξε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης να τραγουδήσει από την δισκογραφία του αδερφού του, Παντελή.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο αδερφός του αδικοχαμένου, Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος Παντελίδης, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Σπίτι με το Mega» στο πλευρό του Πάνου Κιάμου. Ο νεαρός τραγουδιστής, που αναμφίβολα κληρονόμησε τα γονίδια του Παντελή, έκλεψε τις εντυπώσεις κι έκανε το twitter να… παραμιλά! Η φωνή του και η εμφάνισή του θυμίζει πολύ έντονα τον αδερφό του.

«Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Γίνεται» και «Καιρό τώρα πάει» επέλεξε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης να τραγουδήσει από την δισκογραφία του αδερφού του, Παντελή Παντελίδη. Ο μικρός αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή συγκίνησε τον Πάνο Κιάμο αλλά και τους τηλεθεατές που δεν ξέχασαν ποτέ τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

«Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο.

Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια» είπε ο Πάνος Κιάμος πριν ανέβει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο.

Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνιος Παντελίδης.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή που λατρεύτηκε από το κοινό τραγούδησε μαζί με τον Πάνο Κιάμο «Τα σχοινιά σου » και «Πίνω από κει ψηλά».

Media Τελευταίες ειδήσεις