Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παντελής Τουτουντζής: Σέβομαι τον Λάκη Γαβαλά αλλά δεν συμφωνώ

Παντελής Τουτουντζής: Σέβομαι τον Λάκη Γαβαλά αλλά δεν συμφωνώ

“Για να είμαι ειλικρινής σεβόμαστε την κάθε άποψη. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλον τον κόσμο” δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο Παντελής Τουτουντζής απάντησε στην κάμερα του Breakfast@star για τα σχόλια που δέχθηκε η Δούκισσα για την εμφάνισή της στις Κάννες από τον Λάκη Γαβαλά και για τον αν έχει συγχωρήσει την απιστία από σύντροφό του.

«Είχαμε πολύ μεγάλο αντίβαρο από διεθνή σάιτ που έπαιξαν cover την Δούκισσα, από περιοδικά, κάναμε κι ένα τεράστιο εξώφυλλο εκεί στις Κάννες που θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Από τα επιφωνήματα θαυμασμού κι από τα φλας των φωτογράφων όταν πάτησε το πόδι της στο χαλί.

Για να είμαι ειλικρινής σεβόμαστε την κάθε άποψη. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλον τον κόσμο. Προ παντός τον κύριο Γαβαλά τον σέβομαι πάρα πολύ. Όμως υπάρχουν και σημεία που δεν συμφωνούμε, τι να κάνουμε;» είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

 

«Σέβομαι την άποψη του Μέμου Μπεγνή. Όταν μπαίνεις σε μία σχέση και γεμίζει η καρδιά σου και η ψυχή σου, γίνεται και να μην απατήσεις. Όλα γίνονται κι όλα είναι μες στην ζωή. Βεβαίως (σ.σ. κι έχω συγχωρήσει απιστία). Όταν είχα καταλάβει ότι έφταιξα πάρα πολύ κι είχα απομακρύνει τον τότε σύντροφό μου πάρα πολύ με την συμπεριφορά μου και δεν ήθελα να χαθεί αυτή η σχέση, βεβαίως κι έχω συγχωρήσει. Εγώ για εμένα τότε θεώρησα ότι η ευθύνη είναι στην μέση» πρόσθεσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Media Τελευταίες ειδήσεις