Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάολα: Θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Νότη Σφακιανάκη, ήταν μία κακή στιγμή

Πάολα: Θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Νότη Σφακιανάκη, ήταν μία κακή στιγμή
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

“Μόνο εγώ κι ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε για αυτό. Για αυτόν τον λόγο θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του” σημείωσε η Πάολα.

Την Πάολα συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και απάντησε για τις στυλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή σε νυχτερινή της εμφάνιση και τον ντόρο που προκλήθηκε με το φόρεμά της.

Παράλληλα, διευκρίνισε πως δεν έχει κάτι με τον Νότη Σφακινάκη κι ότι θα συνεργαζόταν μαζί του αν επέστρεφε καλλιτεχνικά.

“Είναι η Δέσποινα Βανδή κι έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ποια είναι. Ένα φορεματάκι είναι στο φινάλε. Θα κρίνουμε την Δέσποινα Βανδή για ένα φόρεμα;

Οκ. Εντάξει, αν το φορέσει η μαμά μου σίγουρα θα μου φύγουν τα μαλλιά, αλλά για την Δέσποινα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δεν έχει ηλικία η Δέσποινα Βανδή και κανένας καλλιτέχνης” είπε η Πάολα.

 

“Πρέπει να επιστρέψει ο Νίτης Σφακιανάκης, Τέλος. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Κανείς δεν ξέρει και επειδή δεν ήταν κανείς εκεί κι ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε να γράψει.

Μόνο εγώ κι ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε για αυτό. Για αυτόν τον λόγο θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Ήταν μία κακή στιγμή. Τι να κάνουμε; Συμβαίνει κι αυτό” πρόσθεσε η Πάολα για τον Νότη Σφακιανάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις