Τρίτη, 18 Ιουν.
35oC Αθήνα

Παπανώτας για Κασσελάκη: Ούτε απ’ έξω από το Μαξίμου να περάσει – Τραγωδία να βγει πρωθυπουργός

Παπανώτας για Κασσελάκη: Ούτε απ’ έξω από το Μαξίμου να περάσει –  Τραγωδία να βγει πρωθυπουργός
NDP PHOTO

«Χείμαρρος» κατά του Στέφανου Κασσελάκη ήταν ο Δημήτρης Παπανώτας, σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αν ποτέ γίνει πρωθυπουργός, αυτό θα είναι τραγωδία.

«Το να βγει κάποια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης πρωθυπουργός, για μένα είναι μια τραγωδία. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης… είναι και επικίνδυνος. Δεν θα τον άφηνα ούτε απέξω από του Μαξίμου να περάσει. Έχει όμως η Αριστερά πολλά και γνήσια στελέχη τα οποία θα μπορούσαν να ανέβουν και να αναλάβουν την ηγεσία του κόμματος» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι με παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη, έμεινε εκτός του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Δημήτρης Παπανώτας τώρα ένα μήνα θα έπρεπε να το ράψει. Τον αγαπώ, τον συμπαθώ και τον έχω στηρίξει. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να μεταφέρει την πικρία του από κανάλι σε κανάλι και μετά τις εκλογές να βγει και να μιλήσει. Για να μην του προσάψει κάποιος ότι τα κάνει όλα από πικρία».

«Δεν μπορεί ρε Δημήτρη από την ώρα που βγήκε ο Κασσελάκης μέχρι που σε έδιωξε να θεωρείς ότι είναι ο Μεσσίας που ήρθε επί γης να μας παρουσιάσει το τρίτο θαύμα στην πολιτική και όταν σου φέρεται άσχημα να βγαίνει να τον κράζεις και να λες ούτε απέξω από του Μαξίμου… Δηλαδή, πώς ο καλύτερος μέσα σε λίγες μέρες έγινε ο χειρότερος; Ή τότε εσύ δεν είχες καταλάβει ότι είναι ο χειρότερος ή τώρα πάλι υπερβάλεις και δεν είναι όπως τα λες» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας

Media Τελευταίες ειδήσεις