Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Πάρης βλέπει τον χωρισμό του σαν μια ευκαιρία για μια νέα αρχή

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Πάρης βλέπει τον χωρισμό του σαν μια ευκαιρία για μια νέα αρχή

Συναρπαστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Παράδεισος των κυριών». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024.

Η Όλγα αποκαλύπτει στον Πάρη τον λόγο, που ο πατέρας του χώρισε με τη Μάγια ελπίζοντας έτσι να συμφωνήσει κι ο Πάρης να φύγει ο Αποστόλης από το σπίτι τους.

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, επεισόδιο 98

Η Στέλλα πανικόβλητη προσπαθεί να σώσει τη μητέρα της, που έφαγε το δηλητηριασμένο φαγητό, αλλά είναι αργά. Η Ματούλα χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Όλγα αποκαλύπτει στον Πάρη τον λόγο, που ο πατέρας του χώρισε με τη Μάγια ελπίζοντας έτσι να συμφωνήσει κι ο Πάρης να φύγει ο Αποστόλης από το σπίτι τους.

Ο Πάρης ενώ απογοητεύεται για άλλη μια φορά από τον πατέρα του, βλέπει τον λόγο του χωρισμού του σαν μια ευκαιρία για μια νέα αρχή στη ζωή του. Η Αμαλία είναι πολύ πιεσμένη από την κατάσταση της Ματούλας, τη σύλληψη της θείας της, αλλά κυρίως για τη δίκη του Πάρη και την απόφαση του δικαστηρίου…

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 1η Μαρτίου, επεισόδιο 99

Το βράδυ πριν τη δίκη της εναντίον του Πάρη, η Αμαλία επισκέπτεται τον Ντίνο στο σπίτι του καθώς έχει ανάγκη συμπαράστασης. Θα ακούσει τα λόγια που πραγματικά επιθυμεί από κείνον ή αυτά που θα της πει θα την κάνουν νιώσει ακόμα πιο άσχημα;…

Από την άλλη ο Πάρης κι αυτός επίσης πολύ αγχωμένος για την δίκη, εκφράζει στην Γεωργία την πραγματική του επιθυμία σε σχέση με την έκβαση του δικαστηρίου. Ο Χριστόφορος και η Μιράντα δένονται όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα…

Ο Μάρκος μιλάει ανοιχτά στην Δωροθέα με αφορμή μια ερώτηση που του κάνει για το μέλλον της σχέσης τους… Ο Αποστόλης κάνει μια κουβέντα με τον γιο του που θα τον οδηγήσει στο να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του.

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction Aurora Tv.

Παράδεισος των κυριών: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις