Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Το ψεύτικο διαβατήριο της Βικτώριας πέφτει σε λάθος χέρια

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Το ψεύτικο διαβατήριο της Βικτώριας πέφτει σε λάθος χέρια

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Παράδεισος των κυριών». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τετάρτη 17 έως την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στις 20:00. 

Ο Χρήστος, έχοντας κάποιο σκοτεινό σχέδιο στο μυαλό του, ζητά από τον Σαρηγιάννη να προσπαθήσει να πείσει την Βικτώρια να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 20:00

Επεισόδιο 130: Ο Ντίνος, προτείνει στην Αμαλία να αναλάβει την υπεράσπισή της ο Βύρωνας. Όταν, όμως, εκείνη μαθαίνει τι έκανε ο Ντίνος και για ποιο πράγμα είναι υπεύθυνος, γίνεται έξαλλη και αρνείται οποιαδήποτε βοήθεια. Η Βικτώρια, ζητά από τον Δημοσθένη να πάει στο ξενοδοχείο που κρυβόταν η ίδια και να πάρει το ψεύτικο διαβατήριο, πριν πέσει σε λάθος χέρια. Όταν θα φτάσει όμως εκεί ο Δημοσθένης, θα τον έχουν προλάβει ήδη, οι αστυνόμοι της σήμανσης… Ο Χρήστος, έχοντας κάποιο σκοτεινό σχέδιο στο μυαλό του, ζητά από τον Σαρηγιάννη να προσπαθήσει να πείσει την Βικτώρια να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 20:00

Επεισόδιο 131: Οι ισορροπίες στο ζαχαροπλαστείο έχουν διαταραχτεί μετά από αυτό που συνέβη ανάμεσα στο Θωμά και τη Σύρμω και το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά… Ο Ντίνος έρχεται σε αντιπαράθεση με την μητέρα του προσπαθώντας να κρύψει τα πραγματικά του αισθήματα… Απ’ την άλλη η Αμαλία νοιώθει τρομερά προδομένη από τον Ντίνο. Ο Πάρης και η Γεωργία έχουν πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση… Η Όλγα σε μια στιγμή αδυναμίας έρχεται κοντά με τον Σωτήρη. Θα δώσει άλλη μία ευκαιρία στην σχέση τους, ή έχει πάρει την απόφασή της; Η Δωροθέα και ο Μάρκος αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Οι εξελίξεις με την υπόθεση της Βικτώριας τρέχουν συνεχώς…

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 20:00

Επεισόδιο 132: Η Γεωργία και ο Πάρης τακτοποιούν τις εκκρεμότητες τους πριν φύγουν από την Αθήνα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους γονείς τους. Ο Στέφανος, αν και διαφωνεί, βοηθάει την αδελφή του να φύγει κρυφά από το σπίτι. Η Γεωργία φεύγοντας αποφασίζει να αφήσει ένα γράμμα στο σπίτι του πατέρα της, κίνηση που μπορεί να αποβεί μοιραία…
Ο Σίμος απογοητεύεται όταν γυρνά στο σπίτι μετά από την ανάκριση και δεν βρίσκει την Αμαλία να τον περιμένει. Παίρνει την παρατημένη φωτογραφική μηχανή της Αμαλίας και φεύγει από το σπίτι. Έχει σκοπό να φωτογραφίσει ή να εμφανίσει το φιλμ και μαζί μ’ αυτό και τις κρυφές σκέψεις της Αμαλίας;

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction Aurora Tv.

Media Τελευταίες ειδήσεις