Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Ο Άγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη

Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Ο Άγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στις 20:00.

Η Μιράντα θα συγχωρέσει τον Ντίνο ή μήπως θα τον εξοργίσει και θα τον πληγώσει ανεπανόρθωτα;

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 2 Ιουνίου, Επεισόδιο 150

Ο Πασχάλης δέχεται μια περίεργη πρόταση από την Δάφνη. Η Αμαλία αποκαλύπτει τις προθέσεις της στη Μιράντα και την αιφνιδιάζει.

Ο Ντίνος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αμαλία ενώ εκείνη τον διεκδικεί για ακόμα μια φορά, ενώ η ώρα που θα συλληφθεί η Βικτώρια για τα εγκλήματά της φαίνεται ότι πλησιάζει επικίνδυνα.

Ο Άγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη. Η Μιράντα θα συγχωρέσει τον Ντίνο ή μήπως θα τον εξοργίσει και θα τον πληγώσει ανεπανόρθωτα;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.

Media Τελευταίες ειδήσεις