Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πάρε κόσμε… «Survivor»!

Πάρε κόσμε… «Survivor»!

Μπορεί να ολοκληρώθηκε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά όπως φαίνεται στελέχη του Ομίλου έχουν βάλει στο μάτι πολλούς διαγωνιζόμενους ώστε να τους χρησιμοποιήσουν στα Μέσα τους.

«Πάρε κόσμε… Survivor» λοιπόν, αλλά αν δεν αποδειχτούν δυνατοί στο… άθλημα που θα τους ανατεθεί, τότε… ασυλίες και λοιπά, ξεχάστε τα…!

Έτσι εκτός από τον Στέλιο Χανταμπάκη που απέκτησε τη δική του εκπομπή στελέχη του Ομίλου ΣΚΑΪ μιλούν και με άλλους που βρέθηκαν στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Κατ’ αρχάς η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη είχε πει ότι σκέφτεται να δοκιμάσει τον Κώστα Κοκκινάκη σε μία εκπομπή που έχει στα σκαριά.

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη -που ανήκει άλλωστε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ως αθλητική συντάκτρια- συζητά με τη διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού «Sport Fm» -που επίσης ανήκει στον Όμιλο του Φαλήρου- να κάνει εκπομπή την καινούργια σεζόν.

Και μην νομίζετε ότι θα είναι η μοναδική καθώς έχουν γίνει επαφές και με άλλα πρόσωπα… κι όχι μόνο από την ομάδα των «Διασήμων». Όπως φαίνεται στελέχη του Ομίλου θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δημοσιότητα των διαγωνιζομένων για να κερδίσουν τηλεθεατές και ακροατές.

Βέβαια μπορεί να τους δώσουν το «εισιτήριο» για το ραδιο-τηλεοπτικό τοπίο, αλλά για να καταφέρουν να… επιβιώσουν σε αυτό θα πρέπει να κερδίσουν τους τηλεθεατές-ακροατές…! Κι αυτό το «άθλημα» πολλοί αγάπησαν… αλλά δύσκολα πέτυχαν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε