Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρουσιαστής του Fox News ξέσπασε σε λυγμούς όταν αναφέρθηκε on air στη δολοφονία του αδερφού του

Παρουσιαστής του Fox News ξέσπασε σε λυγμούς όταν αναφέρθηκε on air στη δολοφονία του αδερφού του

Την πιο δύσκολη στιγμή του στον αέρα έζησε ο παρουσιαστής του Fox News, Τζιάνο Κάλντγουελ, ο οποίος κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης αναφέρθηκε στη δολοφονία του 18χρονου αδερφού του, Κρίστιαν, στο Σικάγο

Ο πολιτικός αναλυτής σχολίασε ότι το Σικάγο αντιμετωπίζει με μεγάλη επιείκεια το έγκλημα, περιγράφοντας ότι ο μικρότερος αδερφός του πυροβολήθηκε θανάσιμα και άλλοι δύο τραυματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή (24.06.2022).

«Υπάρχουν τρεις ή τέσσερις άνθρωποι εκεί έξω που τον δολοφόνησαν. Θέλουμε να λογοδοτήσουν… Είναι σημαντικό για μένα να κρατήσω ζωντανό το όνομα του αδερφού μου με την ελπίδα ότι όποιος γνωρίζει κάτι θα απευθυνθεί στην αστυνομία».

«Χθες, για πρώτη φορά στη ζωή μου, πήγα στο γραφείο τελετών για να κανονίσω την ταφή του αδερφού μου», είπε, ξεσπώντας σε λυμούς, καιπρόσθεσε: «Πληρώνω για την κηδεία του αδερφού μου. Ο αδερφός μου υποτίθεται ότι θα με έθαβε, όχι το αντίστροφο».

Στο Instagram, ο Caldwell δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του αδερφού του, γράφοντας ότι ο θάνατος του Beamon ήταν «η χειρότερη μέρα της ύπαρξής μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianno Caldwell (@giannocaldwell)

 

Media Τελευταίες ειδήσεις