Media

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός “κράζει” την Κύπρο και ξαφνιάζει!

Με σκληρά λόγια για τις συνθήκες που αντιμετώπισε ως εργαζόμενος στην Κύπρο μίλησε ένας από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες ηθοποιούς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στο νησί, ενώ δημιούργησε και οικογένεια.

Σήμερα ο άλλοτε ζεν πρεμιέ, φαντασίωση πολλών γυναικών έχει πλέον επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, όπου και μίλησε στο περιοδικό Secret για την περίοδο που έζησε και εργάστηκε στην Κύπρο, από το 2011 και μετά.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Κοζάκου για Eurovision: «Τα βρισίδια δεν έχουν θέση πουθενά»
«Όταν είμαστε όλοι μαζί σε μια προσπάθεια και δίνουμε στον άλλον να καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής, τι θέλει να πει ο Φωκάς Ευαγγελινός και τι θέλει να πει η Klavdia, μετά τελείωσε» εξηγεί η Μαρία Κοζάκου
Η Μαρία Κοζάκου