Δευτέρα, 26 Φεβ.
17oC Αθήνα

Πασχάλης Τσαρούχας: Δεν είμαι ο τύπος που θα πάρω τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά

Πασχάλης Τσαρούχας: Δεν είμαι ο τύπος που θα πάρω τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά

“Δεν ψάχτηκα ποτέ για δουλειές” παραδέχεται ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Στους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί ποτέ να ζητάει ο ίδιος μια συνεργασία στην τηλεόραση ή στο θέατρο εστίασε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Πασχάλης Τσαρούχας όταν βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

“Δεν ψάχτηκα ποτέ για δουλειές, δεν είμαι ο τύπος που θα πάρω τηλέφωνο και θα ρωτήσω “ρε παιδιά, μήπως έχετε δουλειά;”. Όχι, δεν είναι αναξιοπρεπές αλλά θα πω τώρα κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Το έχω πει όμως κάποτε στον Σταμάτη Φασουλή.

Με είχε καλέσει για κάτι, για μια δουλειά, “δεν σε ήξερα” μου είπε και του απάντησα πως “δεν φταίω εγώ, δική σου δουλειά είναι να με ξέρεις”.

Δηλαδή όταν είσαι σκηνοθέτης ή παραγωγός είναι δική σου δουλειά να με ξέρεις, δεν είναι δουλειά του ηθοποιού να πηγαίνει να καλημερίζει και τα λοιπά”.

“Βέβαια αυτό στην πράξη δεν ισχύει αλλά εγώ, με την ιδέα που είχα τότε στο κεφάλι μου, έτσι το είχα δει. Και έτσι θα έπρεπε να είναι και στην πραγματικότητα. 

Δηλαδή βγαίνουν στο επάγγελμα κάθε χρόνο πόσα παιδιά, δεν θα έπρεπε αυτοί που μοιράζουν την δουλειά να λαμβάνουν υπόψιν και το νέο αίμα;”.

“Εγώ δεν έχω καμία αγωνία να με θυμάται κανείς. Η αγωνία μου είναι να έχω μια δουλειά για να πηγαίνω χρήματα στο σπίτι μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου σε εργασιακό/επαγγελματικό επίπεδο” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Media Τελευταίες ειδήσεις