Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεχόμαστε πιέσεις στο ΣΕΗ, συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεχόμαστε πιέσεις στο ΣΕΗ, συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα»

Στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα βρέθηκε σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό και για τη χθεσινή συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ.

«Έγινε για να βρεθούμε ξανά και να οργανώσουμε πώς θα πάμε παρακάτω. Δύο υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές και πρέπει να κλείσουν. Έχουμε κάποιες δυσκολίες.

Συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ δυσάρεστα. Δεχόμαστε πιέσεις και εμείς και άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις. Θα χρειαστεί να πάρει πολιτικές αποφάσεις το Σωματείο για να πάνε μπροστά τα πράγματα», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε στη συνέχεια: «Ερχόταν ο άλλος σου έλεγε το πρόβλημά του αλλά δεν το υπέγραφε. Αν δεν βάλει την υπογραφή του από κάτω, δεν μπορείς να το τρέξεις. Φοβούνται οι άνθρωποι.

Η θέση η δική μου είναι ότι εφόσον έχει ανοίξει αυτό το πράγμα ας ανοίξει τελείως. Καινούργιες καταγγελίες δεν υπάρχουν, αλλά γνωρίζω πολλά ονόματα και υποθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα».

«Ο πρώτος καιρός ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Εγώ έπαιρνα τους φακέλους και συγκαλούσα το συμβούλιο. Όταν διαβάζαμε τις υποθέσεις άκουγες βογκητά. Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε. Όσο πέρναγε ο καιρός σκληρύναμε και εμείς. Δεν μας σόκαραν πια. Είναι πολύ δυσάρεστα αυτά και ειδικά για τους ανθρώπους που τα υπέστησαν», πρόσθεσε επίσης ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Media Τελευταίες ειδήσεις