Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πασχάλης Τσαρούχας: Είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής

Πασχάλης Τσαρούχας: Είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής

«Ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα», λέει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα προσωπικά του, τη σχέση του με τους παπαράτσι, αλλά και το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

«Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καμία γυναίκα ποτέ. Εγώ είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής. Δεν το έχω καθόλου με τις δημόσιες σχέσεις.

Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειές, πάντα όμως φροντίζω να μην εξαρτιέμαι συναισθηματικά από τη δουλειά. Το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή μου ήταν ο ερχομός των παιδιών μου», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε επίσης: «Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, ένας άνθρωπος έκανε ένα λάθος και με πέταξε πάνω σε μια κολώνα.

Δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα, αλλά ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα. Για τους παπαράτσι λέω… δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους; Γιατί μια κοινωνία θα πρέπει να βλέπει από την κλειδαρότρυπα;».

Κλείνοντας, ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε: «Αισθανόμουν ότι είχα ζήτηση σαν άντρας, αλλά ήξερα όμως ότι αυτό θα έχει ημερομηνία λήξης.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ξαναπαντρευτώ. Δεν θέλω να σχολιάσω την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο».

Media Τελευταίες ειδήσεις