Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Πασχάλης Τσαρούχας: Στη Γη της Ελιάς ήθελα να κάνω τον «Πότη» αλλά με διάλεξαν για τον «Στάθη»

Πασχάλης Τσαρούχας: Στη Γη της Ελιάς ήθελα να κάνω τον «Πότη» αλλά με διάλεξαν για τον «Στάθη»

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην πολυαγαπημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς», που διανύει τον τρίτο της επιτυχημένο κύκλο, μιλά για τις εξελίξεις που θα δούμε από την Κυριακή, που επιστρέφει στις οθόνες μας.

Αναφερόμενος στη «Γη της Ελιάς», ο Πασχάλης Τσαρούχας, είπε μεταξύ άλλων: «Γίνεται της κακομοίρας στα social media (σ.σ. με το κούρεμα). Το πιο αστείο είναι ότι βγήκαμε με τον γιο μου Αχιλλέα να φάμε και ήταν στον δρόμο ‘γεια σου ρε Στάθη’ και μου λέει ‘τι θα γίνει με σένα’. Με ενοχλεί να με λένε Στάθη, δεν είμαι ο Στάθης».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας περιγράφει επίσης όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς. «Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, εγώ ήθελα να κάνω τον ρόλο του ‘Πότη’ αλλά με διάλεξαν για τον Στάθη.

Ο ‘Πότης’ είναι ένας ρόλος που είναι πολύ φαρδύς, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.

Είναι ένας χαρακτήρας που κάποιος μπορεί να ανοίγει την τηλεόραση κάθε βράδυ για να δει τις δύο σκηνές του. Όταν είδα το πρώτο στήσιμο της σειράς ήξερα ότι αυτό το ζευγάρι (σ.σ. Στάθης και Ιουλία) θα τραβήξει το πολύ βαρύ τρένο, γιατί είναι ένα ζευγάρι που έχει αναφορά σε όλη την κοινωνία.

Όλοι έχουν μια παρόμοια ιστορία, κάτι που μοιάζει, κάτι που θα ήθελαν να είναι έτσι, κάτι που δεν έγινε κλπ. Εκεί η Βάνα έχει βάλει όλη της μαστοριά και τη δαιμονικότητα, τους χωρίζει, τους φέρνει κοντά, εκεί που πάει να διαλύσει το πράγμα τώρα σου φέρνει μια κόρη, εκεί που κάτι γίνεται με την κόρη έρχεται ένα μωρό, το χάος», ανέφερε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Η Ιουλία θα φύγει, θα πάει στην Αθήνα, θα την πάει ο Στάθης για να είναι σε ένα πιο ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον, θα έχει μια γυναίκα και θα ζήσει μαζί της και θα κάτσει και αυτός κάποιες μέρες μαζί της. Θα επιστρέψει στη Μάνη για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της Αριάδνης με τον Χρήστο.

Στα πρώτα επεισόδια αυτής της ιστορίας τον είδαμε λίγο μπουνταλά, ότι δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Εγώ ως Πασχάλης είχα τις ενστάσεις μου ότι πώς γίνεται να μην καταλαβαίνει αφού το βλέπει μπροστά του. Από ένα σημείο και ύστερα αρχίζει να το ψυλλιάζεται, συμβαίνουν πράγματα…».

«Θα την πιάσει την Αριάδνη και θα της πει ‘θα σου πω ένα όνομα και πες μου ναι ή όχι’ και εκείνη το αρνείται. Αυτός την βρίσκει την άκρη, είναι ο μόνος λόγος που έρχεται σε αντιπαράθεση με την Ιουλία, η Ιουλία πιστεύει ότι δε με αφορά αυτό.

Κάποια στιγμή, τους τσακώνει ο Στάθης και λέει στον έναν ότι ‘με εσένα δεν έχω να πω τίποτα’ και στην άλλη ότι ‘θα τα πούμε σπίτι’.

Της λέει ότι εδώ πέρα υπάρχουν κάποιοι κανόνες που οφείλουμε να τηρούμε και του λέει αυτή ‘καταλαβαίνω ότι σε προσέβαλα, σε πλήγωσα, θα φύγω’. Της λέει ‘καλά θα κάνεις, άσε μου το κλειδί και φύγε’ (…) αλλά θα τη δεχτεί πίσω», ανέφερε ο Πασχάλης Τσαρούχας σχετικά με τις εξελίξεις στη «Γη της ελιάς».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις