Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παυλίνα Βουλγαράκη: Είχα τρόμο επάνω στη σκηνή, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ

Παυλίνα Βουλγαράκη: Είχα τρόμο επάνω στη σκηνή, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ

“Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να τα καταφέρω” εξομολογείται η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, την πρώτη ακρόαση και το πρώτο live μίλησε με χαμόγελο η Παυλίνα Βουλγαράκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Στούντιο 4” και την Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΡΤ. 

“Με το τραγούδι αποφάσισα να ασχοληθώ κατά λάθος. Δηλαδή πρώτα συνέβη και μετά το συνειδητοποίησα. Γιατί μαζί με τις σπουδές μου, που έχω σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο, ήθελα να έχω και κάποια χρήματα και να κάνω μια δουλειά παράλληλα. Έτσι άρχισα να τραγουδάω” παραδέχθηκα, αρχικά, η γνωστή ερμηνεύτρια.

“Νομίζω ότι πέρασε από οντισιόν για τον Σταυρό του Νότου και έδωσες το όνομα Αλεξάνδρα” σχολίασε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για να απαντήσει η Παυλίνα Βουλγαράκη ως εξής. “Ναι! Προσπαθώ να το κρύψω με τα χρόνια αλλά όλο έρχεται.

Είχα δώσει άλλο όνομα γιατί είχα ντραπεί, επειδή δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι πάω να το κάνω αυτό στ’ αλήθεια. Έλεγα δηλαδή ότι θα κάνω την οντισιόν για πλάκα, “σιγά να μη με πάρουν”. Οπότε τρόλαρα, δεν το έκανα επειδή κρυβόμουν”.

“Το πρώτο μου live δεν το θυμάμαι! Ήμουν τόσο αγχωμένη που δεν θυμάμαι τίποτα. Σίγουρα όμως θυμάμαι ότι τα πρώτα χρόνια είχα πάρα πολύ τρόμο επάνω στη σκηνή.

Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να τα καταφέρω” τόνισε ακόμα, σε άλλο σημείο, η Παυλίνα Βουλγαράκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη..

 

Media Τελευταίες ειδήσεις