Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Παύλος Κοντογιαννίδης: Έχει αφήσει ιστορία αυτός ο ρόλος

Παύλος Κοντογιαννίδης: Έχει αφήσει ιστορία αυτός ο ρόλος

«Εγώ έγινα σταρ από τους γκεστ σταρ», λέει ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το «θρυλικό» ρόλο του Τζακ στη σειρά «Απαράδεκτοι».

Οι guest εμφανίσεις που έχετε κάνει στα σίριαλ έχουν αφήσει εποχή, όπως ο «Τζακ» στους «Απαράδεκτους»…

Εγώ έγινα σταρ από τους γκεστ σταρ! (Γέλια). Δεν με ενδιέφερε απαραίτητα να έχω βασικό ρόλο για να παίξω σε μια σειρά. Μου άρεσε που έβαζα το δικό μου στίγμα σε μια δουλειά.

Θα σου πω μια ιστορία. Πάω σε ένα αστυνομικό τμήμα για μια διεκπεραίωση και η γυναίκα αξιωματικός υπηρεσίας που ήταν εκεί μου λέει: «Παύλο μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;». Λέω βεβαίως.

«Βλέπω πολλά σίριαλ, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί από όλα αυτά τα σίριαλ ξεχωρίζω ελάχιστους;». Λέω… «Τι να σας πω» και συνεχίζει: «Χθες που παίχτηκε η επανάληψη από τους “Απαράδεκτους” το πιστεύετε ότι ακόμα και ο γιος μου που είναι οχτώ χρονών μου είπε “αυτός ο Τζακ είναι άλλο πράγμα”»!

Εδώ μου είπαν φοιτητές που σπουδάζουν στην Αγγλία ότι κάθε Σαββατοκύριακο μαζεύονται και πριν ξεκινήσουν το πάρτι τους βλέπουν το επεισόδιο με τον Τζακ και τους φτιάχνει η διάθεση. Έχει αφήσει ιστορία αυτός ο ρόλος.

Αλλά και άλλες σειρές που έχω κάνει guest εμφανίσεις έχουν αφήσει ιστορία… τι να πρωτοθυμηθώ, «Δύο ξένοι», «Δις εξαμαρτείν», «Τρεις Χάριτες» και άλλα πολλά!

Και να σου αναφέρω αγαπητέ Παναγιώτη ότι είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος που πήρε βραβείο ερμηνείας στην καθημερινή σειρά «Βέρα στο δεξί» και την επόμενη τελείωσε ο ρόλος, μην πω κόπηκε και παρεξηγηθώ από το σίριαλ!

Media Τελευταίες ειδήσεις